نامزد های اسکار بهترین فیلم 2015:
American Sniper
Birdman
Boyhood
The Imitation Game
The Grand Budapest Hotel
Selma
The Theory of Everything
Whiplash
(sm120)لاشی پرسیده کدوم میشه وقتی همشو ندیدیم از کجا بدونیم قضیه عمه قرائتی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
نامزد های اسکار بهترین فیلم 2015:
American Sniper
Birdman
Boyhood
The Imitation Game
The Grand Budapest Hotel
Selma
The Theory of Everything
Whiplash
(sm120)لاشی پرسیده کدوم میشه وقتی همشو ندیدیم از کجا بدونیم قضیه عمه قرائتی شد
فيلم كريستوفر نولان نيومده ؟
نه...
اي باباش (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اشترم بهترین اهنگای سال از دید گرمی حالش هس بزن و الا نمیخواد
جوون بود.
صهیونیستها منتظر صاعقههای ویرانگر باشند
مرگ بر اسرائیل
(sm2)
مرگ بر اعراب
مرگ بر حامیان تروریسم
این موجودات موقع مردن هم چوس کلاس میزارن.
ترانه ي زهرا عاملي بسيار خوب است (sm98)
چُس درسته دوست ِ عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا ننوشته بودمش الان اصلاحش می کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نميخواد زياد سخت بگيري (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوجه ميشن بقيه
الی می خوام یه سریال دانلود کنم این Game of Thrones چه جور سریالی ارزشش رو داره دانلود کنم یا نه چون تو پیگیرش هستی (sm50)
(sm70)اینا از قیافه محرومننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت که ندیدیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین بار که آلبوم احسان رو گوش کردم خوشم اومد ولی بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم (sm120)
فريدون بهتر بود نسبت بهش
حداقل فريدون يه آهنگ ِ متفاوت مثه قهوه خونه ها داشت
ولي آلبومه بدي نيست (sm120)
آلبوم فریدون رو خیلی دوست دارم(sm176)نقل قول:
تقریبا همش انگار یکیهنقل قول:
دوما اون آهنگ بندری چی میگه دیگه (sm2)
تف تو کیونت مرتیکه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک من تو خدمت سربازی بود تازه تموم کردم (sm50)
الی پفیوز کجایی بیا بگو ارزشش رو داره یا نه(sm39)
تو برو بشین یوزارسیف نیگا کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه خر تا الان موجودی ندیدم که از این سریال خوشش نیومده باشهنقل قول:
(sm2)یعنی بهترین جواب ممکن بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اعظم از امشب رفت رو دانلود(sm50)نقل قول:
اینو نیگا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا از کجا در رفتن نمیدونم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
(sm2)هدف خلق این بوده که از یکنواختی در بیادنقل قول:
(sm70)نقل قول:
اینا ماکت بودن که طرح اصلی رو بسازن (sm2)نقل قول:
با وجود تو خیلی از یکنواختی در اومدم(sm30)نقل قول:
حالا خدمتت تموم شده سیگاری شدی یا ...؟(sm2)نقل قول: