3 تا دیگه...به به به نگار من چهههه طووورهههه؟>(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
3 تا دیگه...به به به نگار من چهههه طووورهههه؟>(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد بره اوساسونا(sm120)نقل قول:
لیگ قدرتمند اسپانیانقل قول:
البته دسته دو اونم به صورت رایگان واسه اوساسونا (sm120)
(sm120) الان شاخ isp ها کیه؟
میلاد گفت 1 به به (sm120) به به با یک عدد یه قبلش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلا حرفت یا آی اس پی ه (sm120)یا سنجش دات او آر جی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون isp خیلی داره میدزده باور کنید خیلی این وسط داره گیگ خورده میشه (sm21) بزنیم همه خط هامون رو جمع کنیم درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینه که تو ایران یک مشت ....
ولی نیما راست میگه دوتا به هم کفایت میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بین به دوم و اول باید یه فاصله باشه (sm120)
من ماهی 7 گیگ میخرم باز دوروز مونده به پایان اعتبارم ،گیگابایتم تمومه(sm120)شاید تو کل یک ماه من دانلودم به 5 مگ نرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک چی؟(sm120)نقل قول: