[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پی پاسخ اینستاگرامی چاوشی به منتقدان؛[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشت کوبنده ای بود در دهان کبیری کوسکش (sm120)
(sm2)اتفاقن دیشب رفته بود یه مراسمی شبکه 5 بود فک کنم تی وی روشن کردم دیدم با اون کت شلوار مسخرش و پیرهن مسخره ترش یه ترانه لب زد بعدش سریع خدافظی کردن چون وقت نداشتن (sm2)
این اصلا معلومه اون روز مصاحبه رو دیدم قیافه ش داد میزد دچار سوزش شدیدی شده بود (sm2)
لحظه ی خدافظی به سینه ام فشردمت
اشک چشمام جاری شد دست خدا سپردمت
دل من راضی نبود به این جدایی نازنین
عزیزم منو ببخش اگه یه وقت آزردمت
گفتی به من غصه نخور میرم و برمیگردم
همسفر پرستو ها میشم و بر میگردم
گفتی تو هم مثل خودم غمگینی از جدایی
گفتی تا چشم هم بزنی میرم و برمیگردم
(sm81)
Rec] 2 2009] (sm27)
چن تاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm79)
ای که مثل من هنوز عاشق و دل باخته ای
ای که با درد جدایی مثل من ساخته ای
من تو این شهر غریب فقط به تو فکر می کنم
روز و شب بعد خدا اسم تو رو ذکر می کنم
یادته غروب اون ساحل زیبای شمال
یادی که دور نشده از نظرم این همه سال
دل عاشقم بزار فدای این عشق بشه
بزار این غصه برای عاشقا سرمشق بشه
دل عاشقم بزار فدای این عشق بشه
بزار این غصه برای عاشقا سرمشق بشه
بزار بشه دلم بزار بشه یه دیوونه یه بیقرار بشه
(sm185)
نسخه اصلیش 4 تاس که واسه اسپانیاس...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا هم آمریکا ازش بازسازی کرده...
بخسبیم (sm27)
باخت تو لحظات آخر یا پنالتی خیلی بده بوفون حیف شد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم قبلا بود همین که تو گفتی رفتم زدم دیدم آیدیشو عوض کرده دخترک ..... پیداش نکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا میشه دختر انقد عکس بزاره حیف شد کاش سیو میکردم(sm25)
موبوگرام داری؟نداری دان کن.یه قسمت داره آیدی یاب اسم و برحسب احتیاط که پیر میر نباشه سال تولدم بزن بلکه فرجی شد و یکی دیگه پیدا شد(sm2)
دلواپسی واسم همه کسی
با هر کی باشی واسه قلب من مقدسی ... (sm50)
بی استرس به زندگیت برس
اگه دلت هوامو کرد نامه بفرست ... (sm50)
رک 1 رو چند سال پیش دیدم ... یادم میاد جز یه ربع آخرش ترسناک نبود . بهترین کیفیت و ترس رو تو فیلمایی که جیمز ون کارگردان یا تهیه کنندس میشه دید . به نظرم فقط اون بلده فیلم واقعا ترسناک بسازهنقل قول:
بلی
احتمال داره آداپتور لپتابت ولتاژش زیاد باشه و سنسورهای صفحه ات رو بسوزونه اگه میتونی با یه آداپتور ولتاژ پایینتر تست کن ببین چجوریه
گفتم بهت که بعد یه مدت درست میشه
همچنان(sm50)
من غریبم همه جا ... (sm74)
(sm50)
آلبوم پویا بیاتی دلنشین و زیباست دمش گرم (sm50)
این چیه واسه من اومده ؟؟؟؟ (sm2)
اسی خبری نداری از شهریار که کی میخواد آلبوم بده ؟
رفتی که بمونم با روزای بدم
گفتم نرو گم میشی ، گفتی بلدم
گفتم بری چشمامو اذیت میکنی
گفتم سخته ، گفتی عادت میکنی ... (sm118)
نه ... هر چند وقت یه بار یه تک آهنگ ول میده ... واقعاً شهریار گوش میدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری - از بچگی دوستش داشتم خیلی خوبه - مخصوصا که با شهیار قنبری کار کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا کسی چیزی به نام من زده ؟؟؟ (sm2)
فقط یه آهنگ بود فک کنم ده دوازده سال پیش ، نمیدونم نیاز بود یا پیاز بود همین چیزا (sm120) اولش یه وکال داشت من نمیدونم من نیازم یا من پیازم اون خوب بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه تا کار با شهیار داره گیتار سرخ هم که یکی از بهترین آهنگاش تشریف داره ماله شهیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موزیک ویدیو ساخته بود به اسم " گندمک " یه دختری اورده بود یا خدااااااا (sm178) خوشگل ترین دختری بود تو عمرم دیده بودم (sm59)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشگل بود لااااااامصب (sm1)نقل قول:
خوشم نمیاد از صداش (sm120) اینم یادم مونده بود داستان داره (sm120) خلاصش اینه آقا ما یه روز رفتیم دانشگاه دیدیم یکی از بچه ها داره میگه من پیازم من پیازم(sm2) تو پیازی ؟ (sm2)گفتیم جریان چیه احسان آهنگ خواننده جدیده شهریاره ما هم زرت رفتیم سی دیش رو گرفتیم اونموقع آهنگ خوبی بود (sm120)نقل قول: