(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون بچگی تا حالا همیشه عاشق اون تیکه شم که میخونه معنی دیوونگی رو به آدما نشون می دم (sm118) (sm1)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یوتیوب سرچ کنید هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباهی منو عاشقت کردی ... (sm50)
پیمان جان اینکه تو شعرشو گفتی اسمش فقط بخاطرتو هستش اونکه احسان گفت دلم فقط تو را میخواد البته خیلی اسماشون شبیه (sm59)نقل قول:
عجب آهنگی داده کیان پور تراب وکال کامنت باند (sm111)
(sm50)
اوه اوه اشتباه شد حق با توه خشی جان (sm54) من با "فقط به خاطر تو" اشتباه گرفتم از اثرات تند خوانیه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم کار قشنگ و پرانرژی هست (sm120)
(sm59)نقل قول:
جان من این لاشیا رو نیگا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اینجا با ارسال رایگان 69 تومن که کد تخفیف داره میزنی میشه 62 تومن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم اون 129 رو از کجاشون دراوردن
عیب نره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووکی خودت هم اگه چیزی یافتی اطلاع بده... هرچند ضایعس با عکسای یکی دیگه اکانت اینستا بسازی (sm172)
جیمز ون هم بد نی... نه همه ی کاراش ولی بعضی کاراش عالیه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من که چسبید (sm118) تا حالا فیلم ترسناک از اسپانیا ندیده بودم فضای نو ـیی داشت برام...
(Ali Azimi - Farda Soraghe Man Bia (feat. Mohsen Namjoo (sm50)
Room 2015 (sm27)
ناموسا آپارات رو کردم تو کیون ممر .. :l
محشره داستان واقعی سیخکوب میکنه فوق العادس (sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طور کاملا فجیع ریدی سینجول (sm3)(sm2)
کجاش ریدم دیوث ..
سلام بچه ها کسی اینجا سریال آسپرین ( نمایش خانگی ) رو میبینه؟ آهنگ تیتراژ اول فیلم رو میخوام از کاکو بند
(sm2)این چرا خودشو لاغر نمیکنه مشخصا پایین تنشو
به روش حجمی کار میکنن
گوشت به این خوبی چرا لاغر کنه (sm217)
سینجول حمله
دنبال کسی باش که دنبال تو باشد
اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش
#اقبال لاهوری
گریه نکن یار
رسیده قطار
قرن ما
روزگار مرگ انسانیت است .
عصر ما
عصر فریبه
- (sm50)
باید ز هم گسست قیود زمانه را
با کار روزگار مدارا نمیشود ...
#ع .خیرآبادی
دارم سخٖني با تو و گفتن نتوانم
ويـن درد ِ نهان سوز نهفتن نتوانم
تو گرم سخن گفتن و از جام نگاهت
من مست چنانم که شنفتن نتوانم ... (sm50)
دیوانه هم نندیشد آن کاندر دل اندیشیده ام...
#رومی
گفتی بسازم با روزگارم
گفتم محاله طاقت بیارم
#بمانی
- خدا مارو میبخشه
دکستر : یعنی به همین سادگیه ؟ تو یکی رو میکشی بعد خدا میبخشه ؟؟
-اره
دکستر :پس من تورو میکشم و خدا میبخشه
پزشکان اصطلاحاتی دارند
که ما نمیفهمیم
ما دردهایی داریم که آنها نمیفهمند
نفهمی بد دردی است
خوش بحال دامپزشکان !
#حسین پناهی
با قلبی آرام و ضمیری آگاه از خدمت شما مرخص میشوم .
ما هم میخواییم از اون چیزایی که کاپیتان تیم ملی میخوره
یه بازیکن دیگه کم شد از تیم ملی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]