(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته پروژه سنگینی بعیده به این زودیا به سرانجام برسه اکران نوروی باید بذاریم (sm120)
حالا حالا ها وقت داره عجله نکن (sm120)
اوه اوه (sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین که نیس منم جا ندارم امینم خوشی زده زیر دلش آقا راحت باش با دقت ببین (sm2)
قسم آیه استفاده ـش واسه ما 2سالِ... اصرار نکن دیگه شب عیدی دنیا اومدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم ...نکته قابل توجه این بود اکثر فیلمای مورد تایید مجمع غیر صفر بودن (sm2)
(sm59)من نیز سپاس گزارم(sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا 5 اردیبهشت خیلیک حالش خوبه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن شاعر میگه: هوا اردیبهشتی شد همین که اومدی از راه... (sm2)
(sm2)نقل قول:
فکر کنم بالغ بر 150 گیگ فیلم دانلود کردم جدیدا (sm120)دیگه باید به فکر هارد اکسترنال باشم (sm120)
10 20 گیگ جا دارم اگر چیزی سراغ داری بگو این 2 3 شب باقی مونده بزنیم (sm120)
هر چقد دیر تر بهتر. ولی هر وقت خواستین نقد کنین منتظر نمونین.(sm10)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
در بهترین حالت اگه سرعت کمتر از این نشه که معمولا میشه و اگه به صورت مداوم دانلود کنم حدودا 40 ساعت طول میکشه.(sm2)