(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد پویا بیاتی کاور نداره البومش؟
دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوراشو بده لطفا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول کجایی دوباره زد هارد ssd
سینجول نرفته باشی تموم میشه باز ها (sm2)
محسن چ کردی تو اخه (sm54)
یکی به این اسکل خبر بده
اقا بگیرین مفته ویندوز بندازین روش موشک میشه
با من بودی ؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برا لپ تاپ میخوام اگه بگیرم باس این 1 تراشو در آرم اونوقت 120 گیگ کمه برام ..
مگه جا نداره ؟ پس چی میگن هارد ssdبگیرین برای لپ تاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باید این 1 ترا لپ تاپ رو بندازم تو این جاها تو کیس استفاده کنم ..
باز الان داستان sata اینا میاد وسط ..
(sm2)اینم بگیرین مفته بفرستن
نقل قول:
اونو باس بکنی دیگه ..
البته بعضی تاپ لپا دوتا هارد هم جا داره مثه msi گیمینگ ..
مال من تو فک کن حتی جای دیسک هم نداره تو فک کن شی شیه دیگه .. :l
الی با اون نرم افزار تست کردی سرعت هارد چقده !?؟!
خب کیون لقت
باقی اعضا مجمع بزنین تو گوشش
یه شی دیگه تو مینت ساتا چنده هاردو زدی !?؟!
(sm155) الان میام ..
سینجول به چه زبانی صحبت میکنه فقط الی متوجه میشه(sm2)
فقط 30 مین
ساتا یک ssdنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هم هارد اصلیمو
(sm50)خیلی می ارزه خیلی
از هرچه دست است خدا اختراع کرد
پنجاه و چند تونل وحشت به ما رسید
#یاغی
#بیاد Akbar
هارد تموم شد (sm120)
جنگل ثمر نداشت تبر اختراع شد
شیطان خبر نداشت بشر اختراع شد
هابیل ها مزاحم قابیل ها میشدند
افسانه حقوق بشر اختراع شد
مردم خیال فخر فروشی نداشتند
شی شبیه سکه ی زر اختراع شد
فکر جنایت از سر آدم نمیگذشت
تا اینکه تیغ و تیرو سپر اختراع شد
با خواهش جماعت الاف اهل دل
چیزی بنام شعر و هنر اختراع شد
اینگونه شد که مخترع از خیر ما گذشت
اینگونه شد که حضرت شر اختراع شد
دنیا به کام بود و...حقیقت ؟مورخان!
ما را خبر کنید اگر ....... اختراع شد
#علی اکبر یاغی تبار
#Akbar
مهلت تولد دوباره نیست
موردن دوباره من وقتشه
(sm50)
این کار کیه (sm54)نقل قول:
سلام دوستان.
من ساکن رشت هستم. خیلی دنبال پک شیشهای امیر بیگزند گشتم ولی پیدا نکردم. کسی که اهل رشت باشه، میتونه کمکم کنه؟
ممنون میشم.
عکس نیس کلیپه سپیده رشیدی چاوشی فنز الان گذاشت
اره دیدمش. رفت رو کانالنقل قول:
خیلی کارش خوبه واقعا. من اخرین اتوبوس هم ازش دیده بودم. چه هنرمندیه (sm54)
اجرا زنده محسن تو پیج خودش 120 هزار بار دیده شده تا حالا