موزیک و تنظیم اهنگ رابطه رو گوش کنید
لذت ببرید بشوره ببره ...(sm50)
(مخصوصا 30 ثانیه آخرش>> 4:25(sm118))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک و تنظیم اهنگ رابطه رو گوش کنید
لذت ببرید بشوره ببره ...(sm50)
(مخصوصا 30 ثانیه آخرش>> 4:25(sm118))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کل اینا اندازه مهران عباسی هم نمیشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی کجاست؟ پیداش نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی یادم نمیره تنظیم زده بود واسه آهنگ معلومه شهره صولتی از ورزش و مردم (sm2)(sm2)کوجی هم دیده بود زیاد ورزشیه دختره رو گذاشته بود پست خط استارت دو 100 متر (sm2)(sm2)
خیلی بد اجرا شده. صدای خواننده هم فاجعهاس. آهنگ حروم شد :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو یه بار با صدای خودش استوری کرده بود خیلی خیلی کار قشنگی بود که متاسفانه صدای این خواننده کار رو سوزوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهاجرت کرده ترکیه فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور میکنید تا الان نتونستم اهنگ جنگ دلم رو کامل گوش کنم
تا دقیقه یک و دوازده ثانیه گوش کردم و شیفت دلیت کردم
ریدمان کامل
هیچی نداشت این اهنگ
کامنت ازش دیدم در مورد واکسن ایرانی ... کامنت فینگلیش عین بیانیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم شادمهر خیلی راضی بوده از بازخوردهای این آهنگ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]