ایسلند 1 (sm120) گفتم بزن 8-1 (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایسلند 1 (sm120) گفتم بزن 8-1 (sm2)
(sm81) ایسلند گل زد
کاش همون 4-0 میذاشتم
کس نیست که افتاده ی آن زلف دوتا نیست
در رهگذری نیست که دامی ز بلا نیست ... (sm50)
باور کن اخرش 6-1 میشه من میسوزم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نیاز به 7-1 دارم (sm81)
روی تو مگر آینه لطف الهی ست
حقا که چنین است و در این روی و ریا نیست ... (sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 (sm2)
از بهر خدا زلف میارای که مارا
شب نیست که صد عربده با باد صبا نیست ... (sm50)
بنازم به اون سنتور (sm50)
گر پیر مغان مرشد ما شد چه تفاوت
در هیچ سری نیست که سری ز خدا نیست ... (sm50)
چون چشم تو دل میبرد از گوشه نشینان
دنبال تو بودن گنه از جانب ما نیست ... (sm50)
گر مجرمی بخشیدمت وز جرم آمرزیدمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردوس خواهی دادمت خامش رها کن این دعا
گفتا نه این خواهم نه آن دیدار حق خواهم عیان
گر هفت بحر آتش شود من درروم بهر لقا
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم سنتور چووون گلابی ! (sm51)
تیمار غریبان اثر ذکر جمیل است
جانا مگر این قاعده در شهر شما نیست ... (sm50)
(sm2)تا 7-1 راهی نمانده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صومعه ی زاهد و در خلوت صوفی
جز گوشه ی ابروی تو محراب دعا نیست ... (sm50)
عدل سلطٖان گر نپرسد حال مظلومان عشقنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشه گیران را ز آسایش طـمـع بایـد بـریـد ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا بچه ها اگه فرصت کردین این یک ساعت و نیم صحبت رو ببینید !
لوریس (sm77)
آستان جاناننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرویز مشکاتیان (sm50)
(sm39)نقل قول:
(sm50)میره تو روح آدم صدای شجریان
(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگریز ای میر اجل از ننگ ما از ننگ مانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرا نمیدانی شدن همرنگ ما همرنگ ما
از حملههای جند او وز زخمهای تند او
سالم نماند یک رگت بر چنگ ما بر چنگ ما
اول شرابی درکشی سرمست گردی از خوشی
بیخود شوی آنگه کنی آهنگ ما آهنگ ما
(sm50)
رسول پیام کردم برات ببین خوبه ؟
واقعا خبری ندارین ازشون؟نقل قول:
اکبر میومد تا همین چند روز پیش ... فکر کنم خدمت باشه الان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد امینم کم میاد دیگه ... سینا هم مدتهاست نیومده ...
فوق العادس (sm118) رفت واسه عکس تلگرام ! دمت گرم ایولا (sm127)نقل قول:
سٖاربان تند مران ورنه چنان میگریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که تو و ناقه و محمل همه در گِل برود ... (sm50)
(sm50)چکار میکنه لامصب (sm74)
فدات (sm19) کاری نکردم (sm10)نقل قول:
(sm74)(sm74)(sm74) دلم براشون تنگ شدهنقل قول:
شما قبلا بودین تو انجمن؟
نه ... تقریبا 2 ساله که هستم (sm120)نقل قول:
(sm132)نقل قول:
چندان بنالم نالهها چندان برآرم رنگهانقل قول:
تا برکنم از آینه هر منکری من زنگها
بر مرکب عشق تو دل میراند و این مرکبش
در هر قدم میبگذرد زان سوی جان فرسنگها
(sm172)
(sm195)نقل قول:
منم شاید قدیمی باشما (sm25)
من یادمه (sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیست جدید انجمن ؟(sm51)نقل قول:
واقعا؟ (sm77)نقل قول:
پس سلام (sm176)