خيلي پيشرفت داشته اينجور نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مداحي در اومده
همين يه نقطه مثبته
نمایش نسخه قابل چاپ
خيلي پيشرفت داشته اينجور نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مداحي در اومده
همين يه نقطه مثبته
با اینکه از بعصیا البومای دیگه هم خوشم میاد مثله مدار بی قراری،ولی بخوام 2 تا بهترینا البوم این 1 ساله اخیرو انتخاب کنم یکی پارو یکی این بقیه تو باقالیا مخصوصا گودبای(sm2)(sm2)
کاری به مداحی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم اولشم مداحی نبود
ولی ملودیش مو به تن ادم سیخ میکرد
اون چیزیو که فکر می کردم نبود به هر حال
مدار بی قراری خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیگه.بخوام 3 تا انتخاب کنم اونم میاد داخل ولی بعده این 2 تا.کلا جنس صدا و حس و حاله بابکو دوست دارم.نقل قول:
مجبورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا اونارو دوس دارن
داره گریه میکنه هم خوب بود ولی نگرفتم
انتظار یه اهنگ عربی توپول داشتم حداقل لامصب (sm2)
از البوم قبلی بهتر بووووووود
بهترین اهنگای البوم
مثله مجسمه(sm127)
آخرین اسیر(sm127)
انفرادی(sm127)
دوست نداشت
سال درد
باید میشناختیم همو
بازم به اشوب.این بهونه که کلا چیزی توش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]