اینقدر پیام ندید اون بالا هی میاد
کسی با شما کار نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر پیام ندید اون بالا هی میاد
کسی با شما کار نداره
ولی ما با تو کار داریم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق ولانصاف تایید میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش فکر نمی کردم انقدر خوب بشه آلبومش (sm120)
نسبت به قبلی خیلی بهتر شده
جون میده بریزم تو گوشی برم امروز قهوه خونه همرا با قلیون گوش بدم (sm181)
کلی از البوم تعریف کردی اخرش بگی قلیون میکشی ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکشید دیگه (sm138) معلومه تازه واستون اینترنت خریدن... کاربرای بی بن و ریشه (sm142)
من دیروز نوشته هام طرفای 120 بود الان رسیده به 500 ببینید چجوری ادمو از زندگی میندازید(sm2)
دانلود شد کامل.بالاخره بعد 3 ساعت ببینم ارزششو داشت
فعلا ابی جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی خونمون به ما میگن فراری
توی غربت دم به دم انگشت نگاریدیگه حتی صاحب اون خونه نیستیم
بیرون خونه میگن ما تروریستیمچاره ای نمونده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جز رفتن و رفتن
انگار اینو رو پیشونیمون نوشتنکه سفر تقدیر ماست واسه همیشه
ما همینیم کاربر بدون ریشه
ما همینیم کاربر بدون ریشه
(sm51)
فدات داش... مهشید سلام میرسونه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]