مرسی علی بابا اما من نظرت رو قبول ندارم متعصب نباش پسر
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی علی بابا اما من نظرت رو قبول ندارم متعصب نباش پسر
(sm127)فدات..منم نظر گفتم تعصب نیست حقیقته..من دبیرستان بودم ادمای اطرافم عاشق حمیرا و مهستی و ابی و سیاوش و ...اینا بودن...به نظرم تند برخورد کردن با اینا کار خوبی نیست..هرچی باشه خواننده های قدیمی ان..به نظر من مثلا اینا هرچقدرم الان بد بخونن که نمیخونن قبلا خاطره هاشونو ساختن برام..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این علیرضا قمیشی واقعا پسر استاده ؟
الان البومش گوش کردم فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه 2-3 تا تراکش که عالیه
من ترک 1 اش رو گفتم گوش بدم... دیدم فاجعه اس دیگه بیخیال مابقیش شدم :))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ، تنها فرزند سیاوش قمیشی هست از زن های پنج گانه اش . خودش توی آن - کات شبکه ی طپش اذعان کرده اما سال ها بعد ردش کرد و گفت مطمئن نیستم ولی هست . آلبوم علیرضا قمیشی هم اصلا خوب نبود واقعا و نزدیک هم نیست به پدرش ، گویی که من آلبوم "سرنوشت" هم دوس نداشتم .
(sm10)
به قول خودم حرفت حقنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش
درسته متاسفانه دیگه صداش تو اوج مثل سالق نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم هم نباید میداد بیرون
در مورد علیرضا قمیشی ببخشید اینجوری میگم از اون دیوث هاست سری قبل هم دقیق یادم نیست اما البوم جفتشون مثل اینسری همزمان منتشر شد
خلاصه این ادم سودجو بقول سیاوش قمیشی میخواد از اسمش سواستفاده استفاده کنه
صد در صد علیرضا میخواد از شهرت باباش استفاده کنه ..طبیعیه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)