فکر کنم ملودی ها به غیر از 2 کار مال افکاری هست
یکی کیفیت flac ریپ میکنه زحمت میکشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم ملودی ها به غیر از 2 کار مال افکاری هست
یکی کیفیت flac ریپ میکنه زحمت میکشه
کیفیت flac **** مارکت سر کوچه(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behi3461 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایون یه سوال: چرا تیتراژ سریال نابرده رنج هم توی آلبوم عاشقانه ها و هم توی آلبوم پاییز تنهایی قرار گرفته بود؟اونم با یک ورژن؟
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشته این دکی منو(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alinafas [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای علی نفس، نفس منی تو با این عکست
داداشه من انگار تو سواد موسیقی نداری... سعید زمانی رو میشناسی ؟ نمیشناسی. پس الکی نظر نده. امیر حیدری اسکله . برو ببین سعید زمانی با کیا کار کرده . کاراشو گوش کن تا الکی از رو هوا نظر ندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]