شانسلونا(sm120)
یه توپ خورد به تیرشون
یه گل شانسی هم با پاس دفاع حریف زدن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
شانسلونا(sm120)
یه توپ خورد به تیرشون
یه گل شانسی هم با پاس دفاع حریف زدن(sm120)
حالا هم ایارا همچین گویی نخورده ولی قبول دارم باید فیکس شه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه داری زر بیخودی می زنی... من کی به لوکا گیر دادم؟ از روزی که لوکا اومده یه بار هم نشده ازش انتقاد کنم یا ایراد بگیرم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1-0جلوستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من گفتم خورده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف من از اول این بود که این فصل باید بهش فرصت داده بشه... اگه خوب شد که جایگزین ژابی میکنیم؛ اگه نشد ردش کنیم برهه
با وجود ژابی مخالفم ولی الان بد جور قبول دارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم بدون هافبک دفاعی مثل پیتزا بدون پنیرش میمونه (sm70)جمله تاریخی از کاپلو (sm70)
ژابی یه رکورد زده تو مونیخ(sm172)
چی؟نقل قول:
توی تیم گواردیولا، مرکز ثقل شده (sm172)نقل قول:
بارسا تو خونش نمیتونه گرانادا رو ببره (sm70)