@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شیائومی فا تا حالا خرید کردی ازش ؟ چند روزه تحویل میدن ؟
هندزفری که گذاشتی خریدم ولی نه پیامی دادن نه زنگی زدن
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شیائومی فا تا حالا خرید کردی ازش ؟ چند روزه تحویل میدن ؟
هندزفری که گذاشتی خریدم ولی نه پیامی دادن نه زنگی زدن
(sm2) وقتی فصل بعد تو چمپیونز به همتون تجاوز کردیم میگم بهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره 10 باری خریدم خیلی معتبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون رایگان میفرستن سفارشی میفرستن ارزون در بیاد برای تهران دو روزه میاد فک کنم برای مشد سه روزه
ایمیل میکنن کد رهگیری هم میزنن اگر دیروز اوکی کردی به احتمال فراوان همون دیروز فرستادن ایمیل چک کن
تلفن خوب جواب نمیدن ولی در کل مطمئنن خیالت راحت
وووو (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذر تابستان ، بگذر!
حال من
با تو خوب نمی شود
پاییز
حال مرا خوب می شناسد ...
خوب شد گرفتی قیمت رفت بالا 169
ها دمت گرم خوب وقتی گفتی زدم تو گوشش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فقط برو کف بسته بندی محصول حیف قرمز و مشکی رو تموم کرده بود سفید طلایی هم قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)موصی دقت کردی هر چی تو میخری منم میخرم و بالعکس هندزفری شیا هم همون مدلی گرفتم که تو گمش کردی (خرابش کردی )
من دیدم دلار داره میره بالا اینو گرفتم ذخیره (sm2)119