صحنه محنه هم داره؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صحنه محنه هم داره؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Allaxa اسم آلبوم دسپینا وندی هست معنیش هم میشه Changedنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بخاطر تغییراتی که تو زندگیم رخ داد انتخاب کردم
اسمم هم علیرضا 26 سالمه از گیلان
دیوث هلاک صحنه ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره انصافا تا فصل چهار عالی بود ، یکی از دلایل نچسب شدنش اینه که مارتین نویسنده کتاب فعلا رو سریال همکاری نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل سوم و چهارم صحنه داشت چند جایی ولی من کلا منطق رییسشون رو گفتم که اینجوری بود - من کلا علاقه ای به سریال ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بعد نظامی و تفکر و استراتژی و ... چیزی داره؟نقل قول:
از بعد تاریخی چی؟
جذابه؟
تمام قصلاشو دیدی؟
صحنه هاش در اون حد نیست که مامله رو به وجد بیاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ولی واقعا تواناییشو نشون داد بهترین بود همون 4 فصلنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید اینو میزدی Allexaنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسنیم پس ! خوشبختم (sm10)
جذابیت = صحنه؟؟؟ (sm2)(sm2)نقل قول: