گفته بودم شکست خواهم خورد
از تو هم ضربِ شَست خواهم خورد... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفته بودم شکست خواهم خورد
از تو هم ضربِ شَست خواهم خورد... (sm50)
لاشه ی باد کرده ای بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمد از رو به رو ولی نشناخت
صورتی را که دوستش میداشت
چهره چرخاند و تف زمین انداخت ...(sm50)
ناز شصتت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بوسه های تو در خواب احتمالی من
به فیلم های ندیده، به مبل خالی من
به لذّت رؤیایت که بر تن ِ کفی ام
به خستگی تو از حرف های فلسفی ام
(sm50)
(sm74)
(sm50)
(sm50)
(sm120) مگه دعوا شده بود ؟ بالاخره معلوم شد خواننده کیه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ممد استار گفتم پخ بده از این به بعد (sm120) خواننده یه آهنگ خونده 20 سال پیش میگه خبر داری ازش (sm2)
مردک سی ساله (sm39)(sm2) تو هم میخوای به عذاب تاپیک شادمهر دچار بشی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ را جا به جا نکردیم بلکه تاریخ را نابود کردیم و دوباره از نو ساختیم (sm111)
تیم بسکتبال گلدن استیت لیگ حرفه ای بسکتبال آمریکا NBA را در فصل جاری با چالش های جدی رو به رو کرده است . بعد از شکستن رکورد شیکاگو در بیشترین تعداد برد در یک فصل و کسب بیشترین امتیاز در تاریخ این رقابت ها، حالا به دهمین تیمی در تاریخ NBA تبدیل شدند که فینال 3 بر یک عقب افتاده را 4 بر 3 پیروز شدندتا تاریخ را یک بار دیگر از نو نوشته باشند.(sm111) حالا آینده باید به فکر شکستن رکوردهای این فصل گلدن استیت باشد که توانسته تمام مرزها را جا به جا کند. (sm111)
شیر تو این زندگی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm115) از یک ویندوز پر قدرت 64 بیتی با شما سخن میگویم
(sm2)
(sm120)اقا دم نونوایی بودم یه ماشین اهنگ گذاشته بود بلند ، هم اومدم بگوشم چیه لاشی کم کرد چن نفر بودن اهنگه فیتی بود بعد یکیشون صداش از این مقلدای چاوشی بود نمیدونم شایدم چون بلند کرد بود بیسش باعث این فکر شده خلاصه همون تیکه که تونستم بگوشم میگفت من از زندگی سیر رررررررر شما نمیدانید کدوم اهنگه
جز تو کی میتونست از من همه دنیارو بگیره... (sm50)
(sm2)عسلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بی تو من از زندگی سیرم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ماشین آهنگ جعفر هم قشنگه فیت میشه (sm2)
آیا امشب ساعت 8 شادمهر می آید ؟ آیا انتظارها به پایان می رسد ؟ آیا باز هم همه سر کاریم ؟
پاسخ تا ساعاتی دیگر
نمنه
داش علی منصور (sm111)
همه با هم : روبرو آماده باش روبرو آماده باش ، داش علیمنصوریان سرور انصاریان (sm172)
(sm77) تازه داری گوش میدی ؟ (sm120)
میلاد سر و تهه تونل کندوان رو یکی کرد ، رضا آرین تونل کندوان رو به کیون تشبیه کرد (sm2)
اما کماکان داره صدای گاو در میاره (sm2) آخه کی گفته راک ینی صدای گاو (sm120)
کیسه چیزی که تو مربی گری رعایت میکنه . از کچلی به کچل دیگر (sm2)
اعع مثه من (sm120) چه تفاهمی (sm173) حیف که دختر نیستی وگرنه میومدم خواستگاریت زن دوممم هووی خانممم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسکری ناله یراحی روضه یغمایی بامزی جهانبخش ناله گریه علیزاده لوله پولیکا گریه یگانه سیروان آفات ، فلاحی ناله ی یکنواخت بدون اوج ، لهراسبی جیغ رو اعصاب ، بنیامین ناله ی مدرن و ...
بازم بگم ؟ (sm120)
امیر آلبوم نامجو کی میاد؟جدا روز رحلت؟
جعفریشون ؟ کوستاس تهیه کنندشه معلوم نیست از آونگ پخش بشهنقل قول:
اونا لو رفت اولش بدون تگ آونگ زد بعدش آونگ خودشو انداخت جلونقل قول:
من بعید میدونم استاد وارطان دل از افشین بکنه
اینهمه تاخیر فقط از استاد وارطان سر میزنه
آره از اون نظر ولی ممکنه این سینگلا جز آلبومش نباشه . حالا من یه سوالی بکنم ببینم دارن چیکار میکنننقل قول:
آره قرار بود آبان پارسال بیاد که اصن معلوم نشد چی شد ! دو تا موزیک ویدئو آماده کرده از آلبومش . حالا چرا پخش نمیشه معلوم نیست . من به استاد وارطان مشکوکمنقل قول:
بابک مافی (sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصاریان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینو زدی آیتونزشو؟! (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون من شعارو داری(sm2)ینی اوج حقارته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و نمیزنی؟! (sm169)نقل قول:
به سرور اون انصاریان فلک زده نصفه کیسه هم راضین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کریو کلا به فنا رفته ، کسی قندشکن نداره (sm172)
(sm2)
(sm19)(sm10)نقل قول:
با لشگر غم میجنگم
با لشگر غم میجنگم(sm50)