(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
امیر بچسب به سایت
محکم بگیر در نره (sm2)
حامتین کدوم گوری پیام میدی میری واسه خودت چک کن ..
کشتی خودتو برا قالب
اون قالبی که تو میخوای کلی افزونه میخواد تا کار کنه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجاس که فقط خود دوستان نیستن!دیروز الی سامی بیگی رو میخواست.لینک گذاشتم 10،20 نفر دیگه هم تا الان دانلود کردن!اگه یکی دوتا بود نمیزدم خب!حالا یه 8ثانیه از وقت گرانبهتو هدر بده!(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دورانی موزیک باران لینک میزاشتم nتا دانلود داشت. اگه تبلیغاتی میزدم پول همه فیل شکنایی که خرج کردم و بهم برمیگردوند...حیف شد!(sm74)
شماره کارت بدم نفری 10 تومن بریزین میخوام پیتزا بخورم!(sm14)
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالب برای کجا همی سایت !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان نکته ش همینجاست .. (sm74)نقل قول:
یه جور میگه n تا گفتم چن هزار نفر میگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خودمون اینجا مدیا میزاشتیم هزارتایی میشد ..
(sm79)مرسوله به واحد توزیع تحویل گردید)
27 مرداد ماه 1393 ساعت 7:54 AM
مگه سرعت نور دارم من بچه جان ، صبر کن دارم جواب میدمنقل قول:
نقل قول:
همین امیر لینک آلبوم شاهین میذاشت آمار دانلودش !!!! (sm59)
پسریم بیا با هم بریم !!!! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی زخم کردی با اسپیکرت ..
هزارتایی هم کم نشده بود برا من...خلاصه حداقلش پول فیل شکنام درمیومد دیگه...ما که مثل بعضیا مرفه بی درد نیستیم که!نقل قول:
یادش بخیر! یه تاپیک ****-مذهبی زده بودم همینجا طبق آمار مدیافایر 4200 دانلود داشت!
البته به آمارهای مدیافایر خوشبین نیستم مخالفتی هم ندارم!(sm59)
بریم (sm74)نقل قول:
امیر که قضیه اش جداست!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپیکرتون رو حتما تنظیمات بدین کیفیتش خیلی زیاد میشه ..
سینجول خف
اگه 8ثانیه از زندگیت هدر رفت حلال کن!(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
به جان خودم بار آخر باشه کاری واسه تو انجام بدم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35) ---> (sm19)نقل قول:
زندگی شیرین می شود!(sm14)
عععع !!!!(sm21)
افرین چه کیفیت خوبی زدی
(sm155)
شرمنده 1ثانیه صدا و تصویر تاخیر داره.(sm25)
(sm98)
کمتر از 1 ثانیه!(sm59)
اصلا این کانورت mts یکی از دغایغ زندگیم شده! (دغایغ = جمع دغدغه)(sm14)
با هرچی کانورت میکنی یا صدا نداره یا تاخیر داره!
اشترم جدیدن خیلی در این مورد تف میدی
(sm70)ایششششششنقل قول:
(sm2)میدونم اسپیکرت نمیکشه اعصابت خورده
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نصب کن !!!!
(sm2)چه بدبختیه این میثم ابراهیمی مث علی بسیجی میخونه
اسپیکر فقط مایکرونت ، 12 سال پیش خریدم 40 تومن ، آخ نگفت ، صداشم عالی (sm118)