امشب شب جمعه ست صابر خوش به حالت (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب شب جمعه ست صابر خوش به حالت (sm74)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm50)
غمگینم مثل آخوندی که در مراسم عمامه گذاری به علت کِسالَت حضور نداره(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
يادش بخير هفته پيش موقع انتشار راديکال چ حال خفنى داشتم(sm50)
چی هست؟
رفتم امروز آرایشگاه دیوث میگه عیدی را هم بده.
من به بابام عیدی نمیدم به تو عیدی بدم
تازه رید تو موهامون 6 تومن بهش دادم با دعوا اومدم بیرون.(sm50)
الان قیافم مثل کاپیتان کشتی تایتانیک شده
منم باس ى جورى تنظيم کنم کى برم عيدى ندم
جا کشا اخه کى ب ما عيدى مى ده ک ب شما بديم
اصن رو چ حسابى
کيون لقتون
من که 12 سیزده ساله موهام خودم میزنم (sm120)
یه بار رفتم سلمونی داود بهش گفتم داود مثل همیشه کوتاه کن.
5 نفر هم نشسته بودن تو نوبت دمِ عیدم هم بود دیدم دارن بحث ک.س شعر میکنن اون میگفت امسال آقا تدیبراتش خوب بود اون یکی میگفت بصیرت مردم باعث شده ملت چرخه ی اقتصادشون بدون نیاز به غرب باشه خلاصه سرتون درد نیارم من هم به داود می گفتم داود جون اینجاشو اوکی کن طرف گفت آقا مگه میخوایی بری خواستگاری گفتم نه بعد اینجا میخوام برم حموم دیدم گوه زیادی میخوره گفتم داود دُرست در نیاوردی با تیغ بزن کلا یه خورده خط بیوفته پول نمیدم هیچی دیگه 45 دقیقه دیگه الاف شدن (sm50)
خارشونو ماييدى(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm50)
- (sm50)
- (sm50)
سگ نَسَخ(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm5 0)(sm50)(sm50)(sm50)
(sm81)
.(sm81)(sm178)(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm118)(sm118)(sm118)
استاد شادمهر عقيلى(sm120)
نزنه بیرون(sm70)
استاد فکاهى ها(sm98)
استاد امیر تتلو
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
و بغض با اين جماعت فکاهى(sm50)
چه روز شخمی بود (sm50)
تمام روزاى ما شخميه(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127)(sm127)
(sm10)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm1)
همون لحظه ابری رخ ماهو آشفت
به خود گفتم ای وای مبادا دروغ گفت
حوصله ام سر رفت بزارید یه جوک بگم.
روایت داریم روزی مردی شوخ طبع در جمعی نشسته بود حکیمی نزدو وی آماد و گفتم رفیق کَمی کُ.س بگو بخندیم.
مرد گفت: کُ.س نَنَت.
گفته میشود تا شعاع 2 کلیو متری هم دارزکش خنده شدن الا حکیم (sm2)
شرمنده بی ادب حوصله ام سر رفته بود (sm2)(sm2)(sm2)
میثم ریدم تو کیبردت
(sm50)