فیلمایی که میبینی کم حجم میکنن از نسخه 40 گیگی هه باوو ..
بعدشم cpu خیلی قوی میخواد چون خیلی زمان میبره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلمایی که میبینی کم حجم میکنن از نسخه 40 گیگی هه باوو ..
بعدشم cpu خیلی قوی میخواد چون خیلی زمان میبره ..
خیلی با اب و تاب تعریف کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
این داستان داره نگو تو رو خدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا با تو بود اکبر... اشتباهی از من نقل گرفت (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد اقا میخواد....البته بحث گشنگی هم مهمه ولی الان من به حال و روزیم که اگر رفع تکلیف نبود کلا وعده های عذاییم حذف میکردم (sm120) خیلی وقته لذتی از غذا خوردن نبردم (sm50)
فعلا برنامم خالیه. البته یه سری فیلما از Lars von Trier رو میخواستم ببینم و یکی دوتاشون رو هم دیدم ولی میخوام چون معمولا سه گانه ای هستن، باهم دانلود کنم بعد پشت هم ببینم. چون این چند مدته سرعتم اومد پایین فعلا بیخیال شدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فردا شب هر شب یه فیلم از لینچ میبینم تا بعدا دوباره برم سراغِ لارس.
راست و دروغ نداره. دیگه نبینم تکرار بشه.(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm66)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نه خب تو نظرتو گفتی خواستم نظر دوستانم بدونم...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا پشم نه ولی پُرز (sm2)
اگر فعلا تو فاز اون سینمایی خیلی توضیه نمیشه بزنی کانال لینچ البته بدم نیست واسه تنوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینچ و لارس تموم شد بگو تا فیلمای خوبی از سینمای استعلایی بهت معرفی کنم (sm173)