من که فقط با لوکاکو موافقم اونم به شرطی که جفتک نندازه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که فقط با لوکاکو موافقم اونم به شرطی که جفتک نندازه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه کارلو (sm120)نقل قول:
کاوانی در ضمن پارسال هافبک راست بود ولی امارش بد نبود (sm120)ولی با این همه قبول دارم بد افت کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سختی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه کارلو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که بازیای خوبی تو موناکو ندیدم از فالکائو...بازیاشُ در حد فوتبال 120 میدیم معمولی بود کاوانی هم همین طور.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول حسین ما پولایی که تو جیب آدیداس میره هم به پای درآمد زایی خودمون میداریم(sm120)
گه نخور سیب بخور (sm120)نقل قول:
لوکاکو اسمش بیشتر از خودش بزرگه (sm120)به قول حامد فلاح در واقع افت و خیز زیاد داره (sm120)ولی این ایکاردی خیلی خوبه انقل قول:
یکی بگو بیشتر از اسمش کارایی داشته باشه...همش شده تبلیغات...ضمنا لوکاکو و فالکائو رُ مقایسه میکنیم نه ایبرا و لوکاکو(sm120)نقل قول:
نقل قول:
فوتبال 120 که فقط گل زده نشون میده (sm120) همونم شک دارم کامل دیده باشی (sm120)
این همه پولی که پرز درمیاره... فقط 100 تا 100 تا هر سال خرج می کنه پ از کجا در میاد؟ (حالا دستمزدها و پروژه هاش تو کشورهای دیگه بماند) (sm120)