نیمار هنوز زوده ولی من دیدم علنا جلو تیمای بزرگ میرینه ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیمار هنوز زوده ولی من دیدم علنا جلو تیمای بزرگ میرینه ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن خیلی ها تازه بعد از مطرح شدن اسمش فهمیدن کجا بازی می کنه (sm120)... همین اول فصل پارسال هم خیلی اسمش بزرگ نبود... تازه همین الان هم نسبت به خیلی های دیگه اسمش بزرگ نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه نخور سیب بخور (sm120)نقل قول:
گاگول جان پایه ی پولُ میگم شاهنشاهی بوده الان که دیگه این طوری نی.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون کالدرون به قول تو با اون همه بدهی(من نمیدونم) 170 میلیون داد برا دو تا بازیکن(sm120)
الان سر چی بحث میکنی؟منم میگم مودریچ بزرگتر از اسمشه چون شخصیت رسانه ای نداره مثل دیماریا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی بد همه دارن نمیشه هم کتمان کرد بازی بد کسی نداره (sm120)ولی یکی مثل کریس که میانگین گلزنی هر سالش 50 تا بوده نمیشه بگی که عملکردش سینوسیه (sm120)نقل قول:
پایه؟ (sm120) من حرف 15 سال پیش به اینورُ دارم میزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته خرج کرد ولی رید با این تیم داریش... ضمنا مثل پرز نبود که هرسال داره مثل نقل و نبات پول خرج می کنه (sm120)
کاکا چه تعریفی از مورینیو کرده...مصاحبشُ نگه دارین برا وقتی که بارسایی ها گفتن خوزه رید به کاکا(sm120)
همین پرز هم کم نریده(sm120)نقل قول:
آورین... خواستم همینو اعتراف کنی (sm120)نقل قول: