متین معارفی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
متین معارفی (sm2)
از وقتی محسن فیلم اجراش رو گذاشته از جی اس شاف خبری نیست (sm120)
متین دو حنجره (sm2) گفت تتلو گه نخور، چاوشی دوست داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد سر بر دیوار
دزد بوسه سیگار ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تتلو تو نمیخواد راجبه خوندن کسی نظر بدی تو گه خوریه دخترارو نکن به ناموس مملکتت توهین نکن اظهار نظر پیشکشت ...
چاووشی جان اجرا زندتو دوست میداشتم دمت گرم ❤
(sm2)
متین بچه ی بامعرفتی تشریف داره اخلاق فوق العاده خوبی داره
یادم نمیره برگشت واسه ساسی ک...ونکن ویدیو داده بود که توش میگفت ساسی مانکن من خودم مادرتو ، خواهرتو گ...اییدم (sm2)
ملت کسشون خل شده(sm2)
خانم ها و آقایان هم اکنون شاهد حضور موکل من هستید
دختره گزارشگر تی وی پلاس چه خوب میرینه به کبیری (sm2)
میگه از زمان تولد اینارو تو بیمارستان عوض کردن چاوشی داره حق کبیری رو میخوره (sm2)
لانتوری مرداد ماه اکران می شود (sm118)
بسیار زیاد از طرف طرفدارای آقای چاوشی به من توهین شد (sm2)
من تو این ماجرای فحاشی به خانواده و خود آقای کبیری سینجول رو مقصر میدونم (sm120)
بزقوشو میگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقصر اصلی صفاریانه (sm2)نقل قول:
چه خبرا حجی.این انریکه منو گایید ازبس هر روز تو تله میگه بیا فیت بدیم(sm2)(sm2)نقل قول:
در این مورد خاص صفاریان هیچ کاره ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی - زیر بار نری میخواد از اسمت سواستفاده کنه تا اسمش سر زبونا بیوفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سر دسته شونه - اینا با دونه درشت ها کاری ندارن میرن سراغ خورده فروشا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا مگه بچم.این لیاقتش همون گوئتا و تیستو داغونه.(sm2)(sm2)نقل قول:
مکالمه تلفنی و پایه و خاص شمارتو بزار ������ یه پسر پاک مذهبی میخوام
(sm2)
هم باید بره با اون مقواها کار کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهیار دوباره بگو شهیار دوباره بگو شهیار
نام کوچک من زیباست ... (sm81)
رفت آن سوار
کولی
با خود تو را نبرده
(sm50)
عشق من دیشب تو نرکده ی 12 هزار نفری آزادی دو آهنگ وطن یعنی و پرچم رو اجرا کرد
پ مراقب خودت باش (sm59)نقل قول:
خدارو شکر ما از این مامان بزرگا نداریم (sm146)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تا امشب فرصت هست تا در اين نظرسنجي به بهروز صفاريانِ عزيزم راي بدين و ازش حمايت كنين
(sm19)
من مرغ طوفانم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای همدم روزگار چونی بی من؟
ای مونس و غمگسار چونی بی من؟
من با رخ چون خزان زردم بی تو
تو با رُخ چون بهار چونی بی من؟
ای زندگیِ تن و توانم همه تو
جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو
تو هستی من شدی، از آنی همه من
من نیست شدم در تو، از آنم همه تو
(sm25) (sm50)
مصاحبه جدید کبیری کو؟ (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد عزیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال بپرسم؟
حوبه؟(sm120)اتفاقاً در مورد منصور دیگه آزمون و خطا کردن جوابگو نیست ... منصور تو این سالها آزمون و خطا کم نداشته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخواد تو این آلبومم گند بزنه من تو رو مقصر میدونم (sm120) منصورِمنِه(sm120)
جانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخست وزیر دربار سلطنتی (sm2) میبینم که گارد شاهنشاهی و توپخانه سلطنتی حسابی از خجالت کبیری در اومدن (sm2)نقل قول:
واسه سالم موندن دربار دست به هر کاری میزنن - البته این کبیری خودش از اول میخارید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]