1- میترسم (sm127)
2- دور شدی (sm127)
3- خواب خوش (sm127)
4- بی احساس (sm127)
5- قاضی
6- بارون دلم خواست
7- وقتی که بد میشم
8- یخ زدم
اسم آلبوم : احساس
بهترین ترک : میترسم
- یکی از دوستان هم یه کاور طراحی کنه آلبوم ریلیز شه(sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
1- میترسم (sm127)
2- دور شدی (sm127)
3- خواب خوش (sm127)
4- بی احساس (sm127)
5- قاضی
6- بارون دلم خواست
7- وقتی که بد میشم
8- یخ زدم
اسم آلبوم : احساس
بهترین ترک : میترسم
- یکی از دوستان هم یه کاور طراحی کنه آلبوم ریلیز شه(sm93)
نظرسنجی های ما همیشه یک گزینه کم داره و اون گزینه : هیچکدام ...
فکر اینکه برم این آهنگا رو یه بار دیگه گوش بدم مثل شکنجه میمونه برای گوشم ...
بذار دلمون خوش باشه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه از مسائلی که در نظرسنجی های ایرانی وجود نداره احترام به نظر دیگرانه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که بد میشم و میترسم کار حسین قربانپوره واقعا من هنرشو دوست دارم حتی ترک رابطه هم خوب بود
ولی از کارای دیگه فقط عوض نمیشی خوب بود
از خانم جوراب شلواری چه خبر؟؟(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ولش کن گناه داره بدبخت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم به نظرم بهترین و با احساس ترین تنظیم میلاد هاشمی هست بعدش دور شدی
به من فکر کن داریوش چقدر زیباست (sm127)
به جرات میگم تنها خواننده ایه (حداقل از اونوریا) که هنوز برای مخاطبش ارزش قائلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]