باید بری باغ اِسپار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید بری باغ اِسپار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اینا رو میدونم (sm120) ولی تو کل فصل (sm120) اونم نه این فصل، هر فصل روالش همینه (sm120) البته هر فصل تو یه مقطع واقعا میترکونه (sm120) خدا نکنه فقط یکی بهش یه تیکه بندازه اون موقع **** من میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسایی ها هنوز از عملکرد مسی و رونالدو عکس درست میکنن میذارن اینور اونور....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصدومیتشُ کلا نمیبینن...دوس دارم پوزشون به خاک مالیده شه امسال....
ببینیم بهترین بازیکن قرن چه غلطی می خواد بکنه ....
هر چند که از این مدل مو عوض کردنای کریس هم خوشم نیومد(sm120)
پاکَن کردی؟(sm2)نقل قول:
اره (sm120)نقل قول:
10 ملیون پوند
بقول ونگر قمار کردیم (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینایی که از این کارا میکنن همونایی هستن که بعد از باخت دو روزپیش جلو اینتر اومدن رئالی هارو مسخره کردن(sm120)نقل قول:
مفتی هم بدین نمخوایم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاکا همچنین در مورد مورینیو گفت : " مورینیو به من کمک کرد تا پیشرفت کنم؛صبر داشته باشم و برای رسیدن به هدفم مبارزه کنم. به تصمیمات او احترام می گذارم .یاد گرفتم که با تصمیمات مربی کنار بیایم و می دانستم که او منفعت تیم را در نظر می گیرد. هر زمان که به من فرصت بازی می داد با حداکثر توانم بازی می کردم.او در سه سالی که زیر نظرش بازی کردم باعث شد تا به بلوغ فکری برسم. از یک کودک به یک انسان بالغ تبدیل شدم. این روند البته به سادگی طی نشد و دشوارترین لحظات کار کردن من زیر نظر مورینو بودند."