من چقدر نوشتم (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
من چقدر نوشتم (sm88)
جی اس شاف اوتلندر تو هر دو تا تاپیک از من بالاتره. این شکست خیلی تلخه (sm9)
آنچه من کردم و نکردم :هیچ!
آنچه من دارم و ندارم :دود!
پای در گیوه پدر مگذار
پسرم سرگذشت من این بود
#یاغی
#Akbar
قبلا معجزه هم کردی پیدا میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا ض بده بازم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من کجا برم؟ (sm81)
این خیلی تلخه. میدونم چی کشیده اینو نوشته (sm81)
الان گوگل سرچ کن : مارتین کیون تاپیک پارو بالا میاد (sm2)از بس جی اس شاف نهفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با با اسی حفظ هو الله نفسه زکیه
تایپیک امیر کدومه (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داور موند (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف اول قبول نیس اینجوری میشه بازیو قفل کرد از بقیه حروف باس بدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست با اعراب گذاری تایپ کن : حَفَظَهُ الله نفسَهُ الزَکیت ِ آیات ُ الِلمومنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی گزندنقل قول:
قلعه نوعی (sm2)نقل قول:
من اندازه ی یه مثنوی اینجا پست گذاشتم (sm120)
آها فکر کردم امیر خودمونو میگینقل قول:
آی عارف که بدنبال حقیقت هستی
بیخودی نعره نکش گوش خدا سنگین است
#یاغی
#Akbar
#مرز ارمنستان
کله مرغی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیت کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد سرمربی سابق ما درست صحبت کن (sm39)(sm120) یه لنگی حق نداره در مورد یه استقلالی اظهار وجود کنه حتی اگه جناب اردشیر خان مافیا باشه(sm120)نقل قول:
ارادتی که اردشیر خان تون به پرسپولیس داره رو خود علی پروین هم نداره (sm2)نقل قول:
او اوه یا یا یاس
کاملاً تایید (sm2)نقل قول:
آدما از هم که دور میشن سلام سردم به زور میگن
آدما از مرگ و خون میگن با صدتا حسرت به گور میرن
ح بده (sm120)نقل قول:
مث ابر پاییز همه جا می بارم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها قمیشی جدیدا با من و تو مصاحبه داشته؟
آره یه مصاحبه کوتاه امیر هم گذاشت لینکشونقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این ویرونه کاشونه ست نه تو لیلی نه من مجنون
نه موندن چاره ی کاره نه میشه دل برید آسون
در ارائه این گزارش از نظرات یک استاد مطرح موسیقی دانشگاه تهران استفاده شده است.
(sm98)
بارکد جالب بود (sm120)
ربّناااااااااااای مستِ شجریان باشه (sm50)
فردوسیپور، جوان، مدیری، رشیدپور و علیخانی نامزدهای بهترین چهره تلویزیونی جشن حافظ شدند.
لینک کوتاه
A
به گزارش پارس نیوز، در شانزدهمین جشن حافظ(دنیای تصویر)، تندیس حافظ به بهترین چهره تلویزیونی اهدا خواهد شد. با قدرت گرفتن برنامههای مجری محور تلویزیون، جشن حافظ به عنوان تنها جشن خصوصی سینما و تلویزیون ایران بخش بهترین چهره تلویزیونی را از چند سال پیش به جایزههایش اضافه کرد.
نامزدهای بهترین چهره تلویزیونی امسال جشن حافظ از میان برنامههایی انتخاب شده که از یک فروردین سال 94 تا پایان اسفندماه 94 روی آنتن تلویزیون یا روی اینترنت پخش شدهاند. نامزدهای بهترین چهره تلویزیونی شانزدهمین جشن حافظ عبارتند از:
رامبد جوان(خندوانه)
عادل فردوسیپور(نود)
مهران مدیری(دورهمی)
رضا رشیدپور(دید در شب)
احسان علیخانی(ماه عسل)
برنده تندیس حافظ بهترین چهره تلویزیونی روز بیست و هشتم تیرماه در برج میلاد معرفی خواهد شد. از برندگان سالهای گذشته این بخش میتوان به داریوش ارجمند، مرتضی حیدری، رامبد جوان و عادل فردوسیپور اشاره کرد.
محسن به احتمال زیاد کاندید میشه و جایزه میبره برا شهرزاد
امیر مصاحبش کجاست