(sm2) این کیه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) این کیه دیگه
برا منم بفرست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)برای فایر نداره ؟ یعنی کوچ کنیم
آهای اون کسی که توی خاطرات منی
دردم اینه کجایی ... (sm50)
پیج امید چه خبره ؟؟؟ (sm2)(sm30)
(sm2)یا خدا اونجا هم رفتن
(sm2)دارن تاریخ رو ورق میزنن
اینجه بذانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چطوری فعال میشه چطوری غیر فعال
برای من کار نمیده که
پیج امید تو کامنت هاش میری فقط شیر و کیوس و کیون میبینی ولاغیر (sm2)
گفتم بری چشمامو اذیت میکنی
گفتم سخته گفتی عادت میکنی ... (sm50)
طرفدارای محسن ریختن صفحه امید؟ لینک بدید بچه ها
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+18 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کجایی سیبیل قشنگ که چاوشی ویدیو داده. کت و شلوار قهوه ای خیلی بهتون میاد. بعد از این همه توهین به خواننده ای که نفر اول ایران هستش نمیخوای این گوه خوریایی که کردی و بیای اعتراف کنی بهش؟(sm2)
الی این افزونه کار میکنه ثبت نام کن پسورد میفرسته به ایمیلت باهاش وارد شو یکی از سرورهای رایگان رو بزن خودش وصل میشه ..
اوج بی شعوری و بی فرهنگیه این کار (sm25)نقل قول:
این گروهی که میرن فحش میدن فکر کنم یه گروهی چیزی دارن یهو هماهنگ میکنن میرن یه جا (sm25)(sm54)نقل قول:
نقل قول:
چی میگی تو هی ..
اتفاقا من خوشم میاد حقشه فوش بخوره ..
(sm120)وصل شدم
کسی که چش نداره موفقیت همکارشو ببینه بایدم بکشه ..
خوشم میاد مردم تو شعار دادن و فحش دادن خیلی فعالیتشون از قبل بهتر شده
گوه میخوره اون حرفو میزنه بعدش به ریش این و اون بخنده کسی بهش چیزی نگه ..
همین امید با همه ی مقوا بودنش اونقدر مرد بود که بره جبهه و واسه کشورش از جونش بگذره
اوشگول دارم میگم به موزن بیچاره چیکار داشت آخه مظلوم تر از این خواننده کجا دیدی ..
هیچ کس نباید از دم تیغ بران چاوشیست ها در امان باشه (sm2)
اگه بخواییم اینجوری هر کی هر چی میگه سریع بریم سراغش و فحش کشش کنیم که دیگه نمیشه - محل نزاشتن بهش بهترین کار
به نظر منم کسی که حرفی رو به "قطع" میگه و میپرونه، باید پاسخگو باشه. اما اخه با فحش دادن میخوان طرفو به حرف بیارن؟ فحش درست نیست بخدا. این فضا کلا آلوده شده. هیچوقت فحش تاثیر گذار نیست.
داریوش با دو تا رژیم مخالفت کرد، بدون یک کلمه فحش و با قدرت همیشه تاثیر گذاشت.
همین شاهین نجفی، وقتی میگه کص و بگا مگا تاثیر گذارتره یا یه کاری مثل پونز و خالی میخونه؟ با خالی همه اشک ریختن. فهمیدن چه بلایی سر مسعود و سعید و ... غیره اومده.
البته از کسی در مورد یزدانی حرفی بزنه که من خوشم نیاد شخصا همه کس و کارش رو میارم جلو چشاش (sm59)
در مورد هرکی میخوان زر زر کنن ولی موزن من به شخصه نمیبخشم .. :l
هر چند سکوت اکثر خواننده ها بعد از پخش ویدیو محسن از صد تا فحش براشون بدتر
#ارتشبد جرمی
(sm132)
کسی که متنفره همیشه همیجو میمونه ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گواردیولا دوباره شروع به خرید های تخیلیش کرد (sm120)
(sm27) فوک تو این ترافیک 60 تومن بدیم 50 گیگ بگیریم راحت شیم ..
آره مخصوصا کسایی که آواتار چاوشی دارن. ملت اون طرفو به چشم چاوشی میبینننقل قول:
الان یه بدبختی مثل پویا بیاتی که به قول خیلی ها خواننده ای ارزشی تشریف داره آلبوم رو تو فروشگاه ها نزاشته واسه فروش (sm25)