رضا تونل (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا تونل (sm2)
کسی ، کسی رو با کسی مقایسه نکرد
فعلا که یزدانی از خیلی ها بالاتر حالا هی بیاید بگید چاوشی بهترینه ولی حالا حالا باید بره تا برسه به جایی که الان یزدانی هست
میترسم آخرش یزدانی بشه استاد کبیری (sm2)حمله شبانه (sm2)
من به عنوان تنها هوادار یزدانی در انجمن هر گونه کودتا و حمله به ایشان را با جوابی کوبنده پاسخگو خواهم بود (امام میلاد(ع))
Alireza Ghorbani - Az Man Bogzar
بگذر تا در شرار من نسوزی
بی پروا در کنار من نسوزی
همچو شمعی به تیره شب ها...
میدانی عشق ما ثمر ندارد
غیر از غم حاصلی دگر ندارد
بگذر زین قصه ی غم افزا...
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اینا چیه داری میگی آلبوم خاطرات مبهم ؟! لامصب حرفی بزن بگنجه (sm2)کل سابقه هنری اونور (sm54) اگه فقط بخوام ازونایی که منظورته فقط یه آلبومشو اسم بیارم خود رضا رو میزاره توی تونل با قطار روش رد میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی با همان صدای گاوی : چـــــــیععععععععععععععع شدعععععععع چیعععععع میعگیعن علعان حاعلتونعو میگیعععرم گیعتارمنعععع کعععجاستععع مِعععععععععععع (sm2)علعععی عوجیعععععععع بعععمیعععری کععععجایییعع مِععععععععع (sm2)
(sm2)(sm2)
سابقه هنری با سابقه کاری فرق داره - گفتم که یه مشت آدم بی مغز و روانپریش دور هم جمع شدن کلا خوشن با خودشون - کدومشون رو میخوای بگی الان بیشتر از ده ساله که حتی خواننده های بزرگ اونور هم یه کار قابل تحمل منتشر نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرش زمانیان : موزیسین های ایرانی خارج از کشور سراسر سردرگمی و دور باطل زدن هستند