الان اشخاصی که میان اینجا الی رو به خاطر اسمش و آواتارش چاوشی میدونن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان اشخاصی که میان اینجا الی رو به خاطر اسمش و آواتارش چاوشی میدونن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف آلبوم قبلیش 50 هزار نسخه بود تیراژش. معلومه که به هر جایی نمیرسه این تیراژ. 80 درصدشم تهرانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا کو این کنسرت لینک بدبد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست ولی خیلی بهش ظلم کردننقل قول:
اینجا یک دانشگاهه
ما به شما انواع آموزشا یاد میدیم
#نقل قول
#Amir
مستقیما بنویسن محمد پروین سنگین تره (sm2)
لنگ = مافیا
این یارو مینا چه حرفایی میزنه تو ص امید (sm2)
هوهو شهرام ... پره (sm2)
الان روزنامه رو دیدم عراق 176 کشته و 200 زخمی (sm54)
در بن بست هم راه رهایی هست (sm50)
چقدر زر میزنید(sm39)
از امروز تجاوز به سبک وحشیانه شروع میشه میلاد یکی از این الدنگها بیار پستو (sm50)
اون با من
این رسول گلنار زیاد زر میزنه بیارش پستو میخوام جرش بدم(sm50)
بعدش این هادی دیوث بیار فقط چربش کن این زیاد سروصدا میکنه اعصابم نمیکشه همش میگه پاره شدم(sm39)
Behold A Pale Horse (1964) (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودت برده ی منی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر دمت گرم ! (sm93)
لیست رسید یه ندایی بده ببینم " فرامرز اصلانی " توی دست و بالش نیست ! (sm50)
اسب بی کهر را بنگر (sm50)
کَهَر : یعنی اسبی که سرخ و قهره ای است .
بی کَهَر : یعنی اسبی که کَهَر نیست !
امید چی گفته فش کشش کردن ؟؟(sm178)
من به یادت خوابیدم،خواب دیدم
هر چی داشتیم رفته بر آب دیدم
بس که غصه خوردم از خواب پریدم
واسه عشقت دلو بی تاب دیدم
اومدم سر کوچتون ،دم خونتون،خونه نبودی
بگو بگو،راست بگو بگو،با کی کجا رفته بودی
نکنه که بشکنی شیشه دلمو
یا که قهر کنی و نیاری اسممو
تو به من زندگی رو نشون دادی
به من عشق و رگ و خون و جون دادی
توئی تنها گل سرخ باغ من
نکنه بری و نیای سراغ من،نیای سراغ من،نیای سراغ من
نکنه که بشکنی شیشه دلمو
من به یادت خوابیدم،خواب دیدم
هر چی داشتیم رفته بر آب دیدم
بس که غصه خوردم از خواب پریدم
واسه عشقت دلو بی تاب دیدم
نکنه که بشکنی شیشه دلمو
تو به من زندگی رو نشون دادی
به من عشق و رگ و خون و جون دادی
توئی تنها گل سرخ باغ من
نکنه بری و نیای سراغ من،نیای سراغ من،نیای سراغ من
نکنه که بشکنی شیشه دلمو
بیشتر خوشم ازین آهنگه میاد(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شبی كه می گم شب نیست
اگه شبه مثه اون شب نیست
امشب مثه دیشب نیست
هیچ شبی مثه امشب نیست
(sm2)(sm128)
موج دستای منوتو دست دریا رو گرفته
عکس تو با سرمه خون چشم دنیا رو گرفته
#بمانی
#آخرین سنگر سکوته
بازم تابستون اومد ،آفتاب رو ایوون اومد
بازم تابستون اومد ،آفتاب رو ایوون اومد
شب پشت کوهها مرده،شادی غمارو برده
شب پشت کوهها مرده،شادی غمارو برده
گل دسته دسته دسته،تو گلدونا نشسته
درای شادی باز و درای غصه بسته
(sm185)
ربنای مست شجریان ... (sm88)
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرط هٖوادارى ما ، شيدايى و شوريدگيست
گر يار ما خواهى شدن ، شوريده و شيدا بيا ... (sm50)
جنگ زده (sm81) فوق العادس این آهنگ (sm1)
نه اینکه قرار بوده فیکس جای نیمار بازی کنه ... (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قبلا تو یه برنامه ای گفته بود صدای محسن دستگاه و این حرفاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها این عکس محسن
و این
با کیفیت بالا میخوام
خیلی خیلی عجله دارم لطفن برسونید (sm19)(sm19)
- (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات شم الهی (sm10)