[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از پرسپولیسیای گل در اقدامی تلافی جویانه ویکیپدیای انگلیسی منصوریان رو تغییر داداه برید ببینید (sm2)(sm2)
Alireza Mansourian ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: {{{1}}}, born 2 December 1971 in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) is an [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] coach and retired player. He is currently manager of fc.kise in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
(sm50)باران تو که از پیش خدایی می آیی
(sm2)
همت کن و از عزم خود یاری طلب
که پشت شب میشکند
ب چ مشکلات بزرگی رسیدگی میکنن(sm74)
(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پست که محسن گذاشت چی بود کسی فهمید بگه ما هم بفهمیم
شیر و شتر و رستم و موریانه یکی ست ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خیلی ها راجبت قضاوت کردند که صدای خودت نیست و فلان دستگاه یا نرمافزاره ولی رفیق تو مثه همیشه سکوت کردی.
سر ضبط آخرین اتوبوس این من بودم که تو اتاق ازت صدا گرفتم و متعجب از اینکه چقدر راحت خوندی و کمتر از نیم ساعت وکال رو فاینال کردیم!
خوشحالم از اینکه روز به روز پیشرفتت رو میبینم محسن جان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین کیه !؟ (sm173)
(sm50) متصل است او
این بود زندگی
#کلیدم کجایی دقیقا کجایی !
یا حضرت مولانا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم از این دختره پیدا نکردم یکم خاک بر سری باشه (sm172)
رییس جک و ج...نده ها جدیدا فیلمی ، سریالی بازی نکردن ؟
مال کلیپ این بود زمدگی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ما ضدحال شدیم ها؟(sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)چرا بازیا رو گذاشتن 23:30 من اون موقه خوابم هیچکدوم از بازیا این جام رو ندیدم
(sm120)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
کیه؟
(Fereydun Purreza & Saeed Ansari - Titrazh (Aavaz Fereidoon Pour reza (sm74)(sm172)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 monkey قشنگه یا از این تینیچری هاس ؟؟؟
(sm50)من که خل شدم از دیدنش بخصوص فصل دوم خیلی خیلی پیچیده میشه حیف موضوعش راجبه به قیامته میخواستم اینو تی وی ایران بذاره اونایی ستایش میبینن اینو میتونن درک کنن (sm2)
پس خوبه برم تو کارش ؟؟ (sm50)نقل قول:
(sm59)سریال جدید میخوای اول مردی در قلعه بلند رو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: در نتيجه يك انفجار انتحارى در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در نزديكى آرامگاه پيامبر اسلام، دستكم دو نفر كشته شدن
#اشترم (sm2)
باو یه چیز هیجانی میخوام ! 12 میمون هیجانش خوبه ؟؟؟ یا همون هانیبال رو ادامه بدم ؟؟؟(sm120)نقل قول:
دیدی چی شد مستند داعش یادم رفت
The Man in the High Castle
یا
دنیا - شرکت کننده اکادمی استیج (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو میگیریم دیگه ! (sm120) دمت گرم همشو یه جا آپ کردی (sm50)نقل قول:
(sm120)فقط دوس دارم سکانس پایانی فصل اول رو ببینی قیافت دیدنیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه نکته ای وجود داره کسی که این سکانسو میبینه باید شناخت نسبتا خوبی از امریکا داشته باشه ! از سینماش موسیقی و فرهنگش
مو به تن سیخ میشه
من غریبم همه جا (sm50)
Hamid Askari - Az Eshgh
منی که باعث خجالتت بود
منی که هر چی داشت واسه تو کم بود
خوب میدونم شعرام اگه بگیره
به همه میگی یه روز عاشقم بود...
(sm172)
نمیدونست چیزی از عشق
تکه ابر عشق ندیده
به کسی که عاشقش کرد
مخمل دستاشو میده
با خیالی عاشقونه
زندگی ز سر میگیره
میپره از روی ابرا
تا ستاره پر میگیره
اما اونیکه دوسش داشت
یه روزی میزاره میره
آسمون دلش میسوزه
ابرا رو گریه میگیره
منم اون ابر گرفته
میخونم با دل پر خون
توی تنهایی و غربت
از غمم میباره بارون
بارون امشب منو فهمید
با غم من آشنا شد
قطره قطره واژه واژه
با دل من همصدا شد
(sm50)
جواب "من عاشقتم"، "مرسی" نیست... (sm172)