(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی ادم تعصب جلو چششو بگیره نمیشه باهاش بحث کرد(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز دیدم داری با حسین گی بحث میکنی بیچاره اشکش داشت در میومد چون بعضی حرفات نیاز بود سرتو بکوبی به دیوار (sm14)یادمه بحث درمورد ونگر و جام نگرفتناش بود (sm14)
تو کلا بیشتر مواقع همینحوری هستی اگه الان بگی بیل بهتر از نیمار ه میگی نه(sm14)بگی عملکرد انجلوتی تو سالی که گذشت با ارزش تر و بهتر از مورینیوست میگی نه اگه بگن امسال چلسی تو لیگ رید بازم میگی نه (sm14)
من نمیتونم قبول کنم مربی بزرگیه به خاطریک سال استراحت و نرفتن به لیگ جزیره و چالش لیگ فشرده(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزینقل قول:
درستش کردم حسین من داغونم امشب تف تو روح دل بوسکه(sm122)
من که اصلا قبولش ندارم ولی اگه امسال یو سی ال به هر سبکی بگیره حتی تیک تاکا دیگه نمیشه بگی مربی بزرگی نیستنقل قول:
این حسین لاشی هم از هر فرصتی استفاده میکنه که برینه به ما (sm14)
سانگ هم اخراج شد
من متعصب هستم اما اولين منتقدم خودمم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونگر رو من مربي بزركي ميدونم اما نه در حدي كه ارسناليا بزرگش كردن و بگن بعد از فركوسن بدر خوانده ليگ (sm70)
نيمار كه بهتر از بيل حرفي توش نيست من كلي ميگم نه امار تو يه فصل يا دو فصل نيمار تو اين سن به نسبت بيل تو همينوسن خيلي جلو تره شك داري (sm55)
نهرعملكرد انجلوتي رو من تحسين ميكنم و قطعا انجلوتي در رىال از مورينيو خيلي موفق تر بوده اما ميگم نقش مورينيو هم انكار نشه (sm70)
چلسي هم نريد چون قبلا بحثشو كرديم اگر امسال اين طىر نتيجه بگيريم قطعا ريده ولي پارسال قابل قبول بود دقت كن نميكم شاهكار ميكم نمره قبولي (sm50)
مورد اول گه خوردی مورد دوم تایید(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]