پس حرف مفت نزن وقتی بلد نیستی (sm39)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس حرف مفت نزن وقتی بلد نیستی (sm39)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاخ غول نمیخواد بشکنی که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نادان!! اگه حوصله داشتم برم یوزر درست کنم و ویکیپدیا رو ویرایش کنم.. میرفتم صفحه ها رو جدا جدا باز میکردم ی جا ذخیره میکردم.. واقعا تو شاهکاری(sm2)
احمق !! بلد نیستی دیگهنقل قول:
اینجا هم اسپم نده
چیو بلد نیستم؟ ویرایش؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی بابانقل قول:
ول کن حوصله ندارم حسین
احسان بی حوصله باشه.. مگه داریم؟ بیا لپتو بکشم(sm2)نقل قول:
فوری :
آلبوم اوکی شد(sm118)
اواخر جولای 2015 ( مرداد )
پس موزیک ویدئو بعدیش هم به همین زودیا باید بده دیگه(sm10)(sm10)نقل قول:
احتمالاً همزمانه با ریلیز آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ramram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوری :
تیزر تصویری کوتاه آلبوم در حال آماده شدنه ولی به این زودی ها پخش نمیشه !! احتمالاً 10 روز قبل تاریخ ریلیز پخش کنن
تمامی کارهای این آلبوم در سکوت خبری و چراغ خاموش انجام شده ( همون چیزی که شهریور پارسال گفتم )