امیر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm2)
امیر برگرد دیگه (sm2)
تا فردا هم عکس لختمو میزارم(sm2)
(sm2)(sm77)واقعیه واقعا؟
پیجش میزنه قلابی باشه اینم میخواد مثل دنیا لاشی بازی در بیاره(sm2)
عکس ممه هاشو گذاشته عکس لختی هم گذاشته بدون صورت معلوم نیست مال کیه این عکسها
یه عکس کامل هم گذاشته ولی مشکوک میزنه
سریع رفتی سرچ کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کامنت هایی زیر پست هاش گذاشتن حتی دخترها هم بهش فحش میدن واسه خنده جالبه (sm120)
پست گذاشته یادته با ارمین دو نفری ریختین روم منم خیلی درد گشیدم ولی بخاطر تو تحمل کردم امیرم برگرد(sm2)
دیوث من این چیزها رو هوا میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جون ننت بر نگرد (sm2)
کیفیتو ببین(sm50)(sm2)
دیگه داریم میزنیم تو پرورش **** استار (sm2)
آقا این داستان "رل" چیه اینا مینویسن ؟! (sm54)(sm2)
سوادم به این چیزا قد نمیده (sm120)
ظرفیتهای خیلی خوبی داریم اگه امیر هاست در اختیارمون بزار من قول میدم شرکت بازرس 1 ماهه ورشکست کنیم خودم فیلم میسازم نامزد 17رشته در اسکار بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوش اشتها هم هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جواب منو ندادین ، قضیه رل چیه ؟ (sm25)
مخفف اینه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Relation
داریم به کدوم سمت میریم ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود انگلیسی زبون ها هم نمیگن rel (sm2)
خاصیم و عمری خاص میمانیم (sm50)(sm2)نقل قول:
بده به فکر پیشرفت جامعه هستم(sm2)نقل قول:
الان تو همین مجمع جوانان گلنار به دست فراوانه همینها میتونن باعث گردش چرخهای صنعت چورن استاری بشن(sm120)
خوب است و عمری خوب می ماند
مردی که روی از عشق می گیرد
دنیا اگر بد بود و بد تا کرد
یک مردِ عاشق،خوب می میرد...
(sm172)(sm178)(sm27)
دهنت سرویس آذر با این شعر گفتنت (sm172)
مجمع یه تنگه داره که قلمرو دوستانه ، بعضا اتفاقاتی توش میفته (sm2)نقل قول:
اصلا شکی در خیر خواهی شما نیست (sm120)
یه همکاری با محسنم آرزوست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میشه (sm178)
کریو ریده
از آلبوم خبری نشده هنوز؟؟؟
دیوونححح
فال من را بگیر و جانم رانقل قول:
من از این حال بی کسی سیرم
دست فردای قصه را رو کن
روشنم کن چگونه میمیرم
مست و لایعقل از جهان بیزار
جامی از عشق و خون به دستانم
او خداوند می پرستان شد
من امیرالقشون مستانم
(sm50)
پایان که ندارد این شب درد مدام
ای دست گرفته دست ساطور ، سلام !
(sm172)(sm50)
ّبا نظرت موافقم ولی یکی اینکه یراحی با اینا مقایسه نمیشه دوما اینجور بخوایم بی طرف حساب کنیم اونورم معین روضس شماعی زاده مداحیه بعضی کارای داریوشم روضس چاوشی مداحیه اینجوری همه موزیک زیر سوال میره باید قبول کرد اواز تو این موزیک تحت تاثیره مذهبه و این ناخود اگاه بدم نیست میشه ویژیگی حسابش کرد البته زیاده رویشم بده اینم بگو خودم طرفدار اینام که اسمشونو گفتم ولی وافعیت همینه بدون جبهه گیری اون بابلاییا که گفتیم تحت تاثیره اینان که من گفتم پس سر و تهش یه مدله حالا بدتر یا بهتر(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمانم اگه چارتا ترانه درست خونده میشد از صدقه سری امثال شهیار قنبری جنتی عطایی و ..وگرنه همونا ام الان افتادن به چرت و پرت خوندن خسته از خستگیای این دل وامونده(sm25)اینو یه بچه 13 ساله ام میتونه بگه
مرگ بر امریکا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره تَکرار کنم:کیسه چیزی که تو مربی گری رعایت میکنه . از کچلی به کچل دیگر(sm2)
همای چقد بد میخونه اهنگسازیشم خودش میکنه ملودیا افتضاح
صدابرداریم که قربونش برم با چه رویی اینو ضبط کردن دادن بیرون
مردم از روبرو دهن دیدندنقل قول:
مردم از پشت سر سخن چیدند
آسمان ریسمانمان کم بود
هی نشستند و رشته ریسیدند...
(sm50)
(sm172)مهمونا دارن زیاد میشن یه تاریخ بدین دلسرد نشن
دهم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]