هر موقع رفتی به منم بگو باهم بریم دهنشونو سرویس کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر موقع رفتی به منم بگو باهم بریم دهنشونو سرویس کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگیری نمیخواد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه روششو فهمیدم چطور جواب میده
این همکاراش مثل این بچه ها میدون پیشش گلایه(sm77)
کاش سیدی اصل آلبوم گیر بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا wav واقعی حتی اگه سی دی اصل گیر نمیاد!
(sm59)نقل قول:
امیر میزاره قراره براش بیارن اگه بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181)نقل قول:
ترانه هیولا از مونا برزویی رفت واسه اجرا....
قضیه این شعر چیه ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم اهنگ هیولاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آقای عقیلی چه طوری میگید بی صبرانه منتظر دیدار چهره های ماهتون هستم درحالیکه من الان در لیست بلاک های شما هستم و خوشحالی برام نمونده اگه خوشحالی داشتم چهره ی منم مثل چهره ی بقیه ماه میشد، ������������������ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پیج اصلی منه(sm2)
(sm2)
اجرای چی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واز و یاد من داد، افتادن و شکستن این شهر مهربون نیست با آدمی مثل من
شکنجه ی قلبمو بسپر به انصاف من گرگم! که هر گله ای نیاد اطراف من
هر شب که بغض دارم رانندگی میکنم من شرط مرگ بستم که زندگی میکنم
اونقدر دلتنگتم باید بباره بارون از قاب عکس دیوار دریا بریزه بیرون
هیچوقت سعی نکردی دری به روم وا کنی چون میتونستی یکی بهترو پیدا کنی
میترسم از نگاها ، رفتن همیشه بد نیست مثل هیولایی ام که استتار بلد نیست
عیبی نداره دنیا دردامو هو میکنه کسی که باد بکاره طوفان درو میکنه
تو زیبایی و من زشتم
همیشه سهم من کم بود
شبامو گریه میکردم
نمیدونم چه مرگم بود؟
بلایی سرم آوردی
که عبرت خلایق شم
من اون هیولای تنهام
که حق ندارم عاشق شم
این دیگه چیه یعنی مونا تو البوم نباشه نمیشه(sm25)
قشنگه انصافا
شاه بیت های زیادی داره ! من که خیلی خوشم اومد(sm50)
مگه فقط دکلمه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو چه دیدینقل قول:
شاید ملودی رو خودش بگه و ملودیش خوب بشه
واسه بعد البومه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)زور زده تا کلمات قلمبه استفاده کنه
(sm77)نقل قول:
لیده.نقل قول:
اصلا ازش خوشم نمیاد. هی ام خودشو می چسبونه به شادمهر.
شادمهر نباید آلبوم رو می داد دست یه مشت بچه(sm25)
ادامه میدمت(sm74)
اقا من تجربه کن با انتخاب مقاسه میکنم انتخاب خیلی شاخ تره به نظرم
شک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر صدای اهنگ تجربه کن برای دوستان علاقه مند
تازه اومده بود چه حال کردم شادمهر بالای صخره ویولن بدست دیوانه کننده بودنقل قول:
از همون اول ادمو میگرفت(sm74)
خیلی عجیبه علیرضا نیست (sm173)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیان فالو کنین(sm2)
اینم اهنگشنقل قول:
به نظر من که اصلا ربطی به شادمهر نداره اصلا حتی فیلم شادمهرم ندیده چه برسه به داداشش
(sm59)نقل قول:
سلام چطورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر دیگه برادری نداره
یه برادرزاده داره هومن اسمشه
نوشته شده در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] توسط [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد بازدید از این مطلب : ۵۴۲۶۹۴ بازدید
تجربه کن در سایت موزیک باران
(sm120)سلام عزیزم خوبم خوبینقل قول:
فدای تونقل قول:
چیو کیو (sm70)نقل قول:
بچه های اینجا جمع شیم گروه تلگرام بزنیم (sm120)نقل قول: