شب برات میگم - این دوتا آلبوم سراسر مقوا به حساب میاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شب برات میگم - این دوتا آلبوم سراسر مقوا به حساب میاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس بنده خدا ها راست میگفتن مرکز مخابرات لعنتی سرعتارو بسته روی 4 مگابیت (sm74) سرعتم برگشت بعد نیم ساعتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میگفت معلوم نیست کی بخواد پهنای باند افرزایش پیدا کنه درست بشه ...در ضمن اینم گفت خط شما اون یارو که گفته نویز میگیره روی 12 ک.س گفته (sm2)چون الان میبینم خط شما تا 15 مگابیت هم میکشه (sm51)
یه زنی هم بود . (sm2)(sm51)
ول کن میلاد حوصله بحث ندارم تو عادت داری عین خوره رفته تو وجودت به همه میگی مقوا . (sm120)تو درست میگی ! یه دنیا ممنون ! (sm176) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم بعد از تو با هر چی
که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هر کی
که ترکش کرد خندیده
(sm81)
الی خط تلفنم وصل شد... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم از اینجا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثبت نام میکنم (sm120)
چه سرویسی بگیرم به نظرت؟! میخوام محدود باشه و از شب تا صب رایگان... نهایت هم 30 تومن قیمتش باشه...
مودم هم از همین مودم های Zyxel که شاتل میفروشه بگیرم یا بمونم از دیجی یه مودم دیگه بخرم؟! چی مودمی بگیرم به نظرت؟!
سه ماهه بگیر 128 با سرویس شبانه میشه 50 تومن خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودمم به نظرم همی توتولینک رو بگیر 54 تومن بازم میخوای من فردا مودمم میاد یکی دو روز استفاده کنم نتیجه رو بت بگم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یکی به من بگه مودم 4 این خوبه بگیرم 137 هزار ؟
چی خوبه بگیرم
سک سکه هم منو گایید (sm178)