(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
در من ببار یاور ناهمخون
تنها خودت مقیم جهانم باش... (sm50)
مالویر شبکار(sm70)
علی بای بای
آلیسکا جون (sm134)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) کارای خوب هیچکس از نظر خودت چن تا رو بگو بگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذر از من که سخت دلتنگم
بگذر از من که سخت دلگیرم
نَقل من هفتجانی سگهاست
هر چه جان میکَنم نمیمیرم(sm50)
عزیزی (sm46)بای باینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی عزیزم(sm23) تو چرا این ساعت فعال میشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی روز خوب میاد.. همین موی پریشون.. من اگه تو نباشی.. اون مثل داداشم بود( داستان داره این اهنگ)...عاشقم ..
بقیه کارای خوبشم مال البوم جنگل اسفالتشه که من الان یادم نمیاد چون برا خیلی وقت پیشه
یادش بخیر دوران پادشاهیشون تو ایران(sm120)نقل قول:
بازم کلان خونده بود با پیشرو شنیدی؟ گروه صامت بودن
برو جلو با پیشرو
بعدشم دیس صامت توسط ساسی مانکن
اینا اون موقع خیلی خفن بود(sm120)
اختلاف بهترین اهنگ اون آلبوم :نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختلاف طبقاتی اینجا بیداد میکنه
روح مردمو زخمی و بیمار میکنه
-
نمکی با چرخش کنار یه بنزه
هیکل و چرخش با هم کرایه بنزه
من و تو و اون بودیم از یه قطره
حالا ببین فاصله ما چقدره
دلیل چرخش زمین نیست جاذبه
پوله که زمینو میچرخونه جالبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100% تایید میشه.. تیکه اخرش ترکونده بود
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا اراذل نداره اینجا تگت کنم(sm51)
طبق معمول ماتحت گشاد و دل ناشاد... (sm50)(sm120) رمضونا از افطاری به بعد دیگه نمیخوابم میمونم ساعت 3 ظهر تا 9 که افطاری ـه میخوابم که عبادتم تکمیل شه (sm59)نقل قول:
جنگل آسفالتش رو شنیدم... اوکی دمت گرم اینا رو میگیرم، خش صداش رو بسی میپسندم (sm118)(sm120)نقل قول:
اینا رو هیچکدوم نشنیدم... خیلی اهل رپ نبودم اونموقع ها... گاهی به گوشم میخورد میشنیدم ولی پیگیر نبودم مث الان (sm120)نقل قول:
دمت گرم اینا هم میشنوم پَ (sm118)
انشالله که پسند بشه(sm120)نقل قول:
نشد با شاخه هام بغل کنم تو رو
نشد نشد نشد برو برو برو
اراده داشتم به دونه کاشتن
که عادتت بدم به ریشه داشتن
که عادتت بدم یه گوشه بند شی
به مبتلا شدن علاقه مند شی
نشد که از دلم جدا کنم تو رو
نشد نشد گلم برو برو برو
نشد که بی دهن صدا کنم تو رو
تمام حرفه من برو برو برو
قدیما هر گُلی شناسنامه داشت
تموم میشد وُ بازم ادامه داشت
تو شیشه ی گلاب تو شعر شاعرا
تو گل فروشیا تو جیب عابرا
همون کسا که از تو باغچه چیدنت
توی خیال شون ادامه میدنت
نشد که از دلم جدا کنم تو رو
نشد نشد گلم برو برو برو
نشد که بی دهن صدا کنم تو رو
تمام حرف من برو برو برو
تو داری از خودت فرار میکنی
داری با ریشه هات چیکار میکنی
برو برو ولی به رسم یادگار
شناسنامه تو توو خونه جا بذار
"حسین صفا"
(sm50)
قبول باشه (sm127)نقل قول:
نقل قول:
بازم کلان (=کلانتری = پلیس) پیچیده توی کوچه همه غلاف ، میکنن هر چی خلاف ، چون گیر میده الان
رقص نور داره کوچه و قرمزه ولی مهمونی نیست که یه دافی قر بده
همه متوجه میشن و متفرق چون توی جیبای ما چن تا مورد هستش
بچه گربه میشم من جلو کلان ازون بچه های خوبی که مامان میشه فداش
بهش فاز میدم فک کنه مهندسم بهش میگم از رتبه و معدلم (sm120)
فازشونه منم یه پسر مودب حاجی لبخند میزنه و میگه موفق باشی
وقتی دور شد که دیگه سروشو نبینه بچه ها میگن رپو شروع کن
اینو میخونم و یه قوطیه دستم همش ببین ببین به من دست بند نزن
همه رو حفظم یکضرب نوشتم(sm120)
آره اینجا موردی نداره (sm59)(sm120)نقل قول:
اینجا مدیر ناظم داره همه میترسن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه آدما همون آدمان (sm120)
ممنون (sm19) همچنین؟! (sm127)(sm120)نقل قول:
اِه اینو شنیدم همون موقع ها، الان متنو گذاشتی یادم اومد (sm118)
ها اونموقه بعضی آهنگا بد رو مخ میرفت... یجوری بیتش مینشت رو مخ که هر صب پا میشدم ناخودآگاه زمزمه میکردم... حالا بعضیا خوب بودن... گاهی اوقات یه آهنگ چرت بود ولی میرفت تو مخ... مصیبتی داشتم تا بندازمش بیرون از حافظه (sm178)(sm120)
قبول حق باشه(sm127)نقل قول:
والا من یه بدشانسی آوردم ترم اول دانشگا مسموم شدم چن روز بیمارستان بودم(sm120)
اونجا تو گوشیم هر چی بود حفظ شدم کاری نبود جز هندزفری و اهنگ (sm120)
(sm2) آره محیط تاثیر گذارهنقل قول:
ولی حقیقتا دخترهای ما باید صف شکن باشن بیان توی اون محیطها عقب نشینی جایز نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادب هم خیلی چیز خوبیه بی ادبها پسفردا تو بدترین جا رسوا میکنن خودشونو(sm120)
(sm127)نقل قول:
عجب من ترم دو تو همین رمضون مسوم شدم ولی خدا رو شکر نیم ساعت بیشتر طول نکشید تو بیمارستان (sm120) رفتم، کشید پایین، فرو کرد، برگشتم (sm2)
(sm30)نقل قول:
چون خیابانی که می گذرد در مه
و می پیچد در حفره تاریک سر
زندگی از دست رفت
باپرکاهویی، با لبخند ساده اش
با سبد زردآلو کنار جوی آب
و نعنا و پونه
از هر جهت
مانیز می میریم
چون گاوی فرو رفته در تنهایی خویش
ما نیز می میریم
و دوران پرشکوه جوانی را دست نخورده
برای دیگران باقی می گذاریم
و این سیب سرخ همچنان بر شاخه است.
رضا بروسان
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
میخوای دوستامو بیارم (sm120)نقل قول:
بله از جمله همشهری ام ازش نمیگذرم گفت ضعیفه جات (sm2)
همین ضعیفه که الان میگه فردا قدم کج بذاره چنان پدری ازش در بیاره که نگو (sm120)نقل قول:
زن در خانه با یک نیم نگاه حکمرانی میکند(sm120)
حدیث قفل شدی روی با من بمون(sm120)
اهنگای دیگه هم خونده به خدا(sm120)
Eminem - '97 Bonnie and Clyde
یادش به خیر دفعه ی اولی که این ترک رو شنیدم، چه حس جالبی داشت اولین بار... ناب ناب ناب... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدی بشنو (sm120)
بله صحیح (sm2)نقل قول:
در مورد بانی و کلاید زوج خلافکار بخونیننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداییش خیلی باحال گفت ضعیفه جات مثل سبزی جات و ترشی جات (sm2)نقل قول:
استعداد طنزن بچه های ما(sm120)
دیدم فیلمشو... زوج باحالی بودن... زندگی روتین نداشتن (sm59)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
همین طوری تو ذهنم بود، باشه (sm120)
(sm2)نقل قول:
Eminem - Kim (sm81)(sm81)(sm81)
حسابی رو آهنگ قبلیه که قفل شدی اینم بگیر بگوش (sm81)(sm81) عالیه ناراحتی و خشمی که تو این آهنگ موج میزنه (sm81)(sm81)
مالویر زبانت خوبه ها(sm120)
خواهم شنید(sm176)(sm120)نقل قول: