الان تلویزیون داشت آهنگ مُجرم از شهیاد رو پخش میکرد یه لحظه شک کردم گفتم اینو شادمهر کِی واسه شهیاد ساخته! (sm77) یعنی تا این حد شبیه ملودی های شادمهر بود، تعجب کردم! ولی رو کاور کار زده ملودی تنظیم شهیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
الان تلویزیون داشت آهنگ مُجرم از شهیاد رو پخش میکرد یه لحظه شک کردم گفتم اینو شادمهر کِی واسه شهیاد ساخته! (sm77) یعنی تا این حد شبیه ملودی های شادمهر بود، تعجب کردم! ولی رو کاور کار زده ملودی تنظیم شهیاد
خوشحالم که شما دوست داشتی اما برای من شخصا عمر این آهنگ حتی به یک هفته هم نرسید ... متاسفانه شادمهر این دو سه سال به لحاظ کیفیت کارهاش خیلی به هواداراش بدهکاره و باید حسابی براشون جبران کنه البته اگه بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت میشه من یه بار کامل نتونستم گوش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ها متفاوته
ولی این کار درست کار نشده بود و ایراد زیاد داشت
تو این بیست و پنج سالی که شادمهر رو میشناسم اولین آهنگشه که حتی حفظشم نیستم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم ازت مسعود جان (sm127) (sm176)
مرسی عزیز (sm176) واقعا دلم میخواد آهنگای بعدی جوری قوی باشه که بازم شاهد نشونه و رگه هایی از شادمهر دلخواه و ایده آل هممون باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستان در مورد آهنگ "مجرم" شهیاد گفته بود. منم کنجکاو شدم رفتم دنبالش
آهنگش سال 1391 منتشر شد:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اون موقع گوش داده بودم ولی اصلاً یادم نبود
خیلی شبیه کارای قوی و به یاد موندنیه شادمهره. بسیار زیبا
امیدوارم دوست عزیزنقل قول:
(sm27)
از کارهای جدید علیرضا افکاری با صدای پروین ارجمندی...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]