I Saw the Light 2015(sm1)
زیرنویس فارسیش نمیاد لعنتی
نمایش نسخه قابل چاپ
I Saw the Light 2015(sm1)
زیرنویس فارسیش نمیاد لعنتی
اینم مدتها منتظر موندم زیرنویس فارسیشو نذاشتن آخر
The girl in the book 2015
جایی میشناسین درخواست بدیم یا خودمون باس ترجمه کنیم
تا حدودی (sm120) این تابستون برنامه داشتم اولیم فیلمم رو زیرنویس کنم ولی خستگی بر من چیره گشت بیخیال همه چی شدم (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله بپسندی (sm120) به همون ترتیبی که گفتم بگوش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا رپ خارجی گوش نمیدم.. مگر اینکه فیتی چیزی باشه با این خواننده های پاپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تونستم قبلی رو تحمل کنم اینم میگیرم(sm10)(sm2)
همون که با ریحانا خوند فقط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروم فارسی سابتایتل فک کنم یه چنین قسمتی داره واسه درخواست ترجمه... اگه فیلم درست و حسابی باشه شاید بگی کسی ترجمه کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ادامه مشاعره رو به خودت واگذار می کنم (sm59)
برم یکم (sm216) (sm120) (sm10)
خسته نباشی (sm2) حالا این دو تا رو تحمل کن همراه با متنش بگیر بگوش جالبن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کم کم میارمت رو رپ خارجکی (sm59)نقل قول:
Love the Way You Lie (sm50)
(sm10)حسن دمت
(sm2)اشترم چیه زده بالا یا به یاد اکبر اون فیلمو دوباره دیدی
بخون دکتر شو با یخورده آف بچه های مجمع رو درمون کن (sm59)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
REC] 4 Apocalypse 2014] (sm27)
عالی بود گل دخترنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت بخیر(sm10)
(sm51) باشه، باید از خودم شرو کنم (sm59) (sm10)نقل قول:
قربونت صبحت بخیر (sm59) (sm10)نقل قول:
خواستن توانستن است (sm59)نقل قول:
اینم چرت و معمولی بود (sm120)نقل قول:
مکارم دیشب بعد افطار : دیده شده دختر گفته چرا تو نعلبکی چایی میخوره ، خداوند چرا نعلبکی را آفرید ؟ برای اینکه چای در آن ریخته شود (sm2)(sm2)
ینی منم نمیبخشی ؟ (sm74) منی که اوس اوس میکنم برات بزالم بلم (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارتشبد جرمی حواست باشه من در مجمع سلطنتی حکم دکتر ایادی رو دارم (sm2)ارتباط نزدیکی با اعلحضرت شاهنشاه چاوشی دارم (sm2)البته زن باره نیستم (sm2)خلاصه حواست جمع باشه (sm2)
به شخصه تشکر میکنم از گارد شاهنشاهی و توپخانه سلطنتی به خاطر حمله به امید سلطونی (sm120) اعتراف میکنم دلم خنک شد (sm2)تو هشت سال جنگ تحمیلی همچین حملات خمپاره ای به چشم ندیده بود (sm2) دمتون گرم (sm2)
به امید چی گفتن مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فوش خوار مادر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینگونه حملات گاز انبری معمولاً از فحش های رکیک استفاده میشه با پشتیبانی توپخانه سلطنتی و فرماندهی ارتشبد جرمی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#خطر بن در کمین است
اینکه مردم نشناسند تو را غربت نیست
غربت آن است که یاران ببرندت از یاد
#فاضل نظری
(sm50)
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم (sm25)
کیه ؟ (sm120) اصن کلاً همه عکسایی که میزاری کی هستن ؟ (sm2) خوب یه توضیحی یه اسمی اشاره ای چیزی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که همه اینا رو عباس معصومی کیجا میبینم (sm2)
پیرمردی هستی واسه خودت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مرد حساب ما یه بار پرسیدیم اسمت چیه میخواستی شلوار ما رو بکشی پایین وسط مجمع سلطنتی ( البته خوبه اینجا دختر زیاد نداریم اگه همه هستن همه محرم هستن اشکال نداره ) (sm2)حالا دم از غربت میزنی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که منظور نداریم , خدا می داندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سطح فکر دل لامذهب مان پایین است
#ع.الف.ی
من که نفهمیدم چی گفتی (sm2)اگه فحش دادی خودتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا حواله این بیستون کن و بگذار
که عشق , قصه ی شیرین خسروان باشد
#ع.الف.ی
نرنج از من اگر راندمت ای کبوتر کشنقل قول:
درخت دوست ندارد کلاغدان باشد
بیا کبوتر کش و کلاغ نشده بودیم که شکر خدا شدیم (sm2)نقل قول:
مخام برم آمریکا .. .(sm50)
مردم خیال فخر فروشی نداشتندنقل قول:
جیزی شبیه سکه زر اختراع شد(sm50)
#ع.ا.ی.ت
آقاجان بیا یه خوبی کنید
بنده گناهکار را با یه تشکر خوشحال نمایید (sm50)
#در حسرت ۲۰۰ تایی شدن
(sm10)نقل قول:
رعنا می شی , رعنا , سیاه کیشمیشه رعنا
آخه پارسال بوشوی , امسال نمی ,رعنا
#تقدیمی به ممر