عليك سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نوت مبارك (sm120)
فلسفه داره. ميدونستي ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
عليك سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نوت مبارك (sm120)
فلسفه داره. ميدونستي ؟ (sm120)
میلاد خاک بر سرت از انگلیسی فقط یه یس رو یاد گرفته اومدی کامنت کردی زیر پست من تو اینستا (sm30)
انقد زور نمیزدی خو یه قلب میذاشتی (sm2)
من احساس میکنم شعر کیمیا از مولاناس
مگه تو ناخن و رنگ مو رو ول میکنی ؟؟ (sm2)نقل قول:
بعد به من میگه فخر قدیمی شده (sm120) ناخن و رنگ مو قدیمی نمیشه ؟؟ (sm120)
کیمیا کیه دیگه (sm54)
زجر کشیدهنقل قول:
رو چه حسابی؟؟ (sm55)نقل قول:
عباس معصومی کیجائه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو سریال کیمیا دیگه (sm70)
معلوم نیست تو فنلاند چیکار میکنه که هر روز خنگ تر میشه (sm120)
تو کی پرواز داری فخری خانوم ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیمیا نمیشناسیم ما فقط علی سنتور میشیناسیم شایدم علی سنتوری دو رو هم خواهیم بشناختیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]