ها منم هستم (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها منم هستم (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز ایکس باکس خوبه (sm120)200 تومن ندارم این موبایل داغونم رو عوض کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز كاسياس كه موردش فوتبالي نبود (sm70)نقل قول:
به ياد ندارم تو ده سال اخير بازيكني از مورينيو بد گفته باشه بعد همكاري (sm120)
از ياغيايي مثل زلاتان و بالوتلي و ماتراتزي بگير تاجنتلمنايي مثل كاكا و لمپارد (sm132)
یه هافک دفاعی میخوایم فقط (sm70)نقل قول:
شاید دفاع وسط هم گرفتیم
ایرا تو رئال مثل بتنر تو ارسناله فرقش اینکه ما 40 ملیون واسه بتنر ندادیم ولی شما دادید (sm70)
ساوتهمپتون غارت شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اين خريدا اگر تو يكي بگي ما تيممون مدعي نيست يكي ميخوابونم دهنت (sm27)
مهم اینه تو یه مقطع فصل بد بود (sm120)نقل قول:
گل ایسکو به گالا (sm1)
یه کم زیاد با توپ لاس میزنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز یه تک به تک داشت انقدر سر توپ زد تا رید تو موقعیت (sm120)
در حال ساختن یه نسل دیگه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونگر یه تیم خوبو بسازه قبل رفتنش ازش راضیم دیگه میتونیم از شاگرداش محافظت کنیم (sm118)
ولی من بنتر رو قبول دارم (sm120)باو تو تیم ملیش خیلی خوب بود نمیدونم چرا دوساله اینقدر سوژه شده (sm120)نقل قول: