قلب تو قلب پرنده
پوستت اما پوست شیر
زندون تن و رها کن
ای پرنده پر بگیر
#تقدیمی به اسی
نمایش نسخه قابل چاپ
قلب تو قلب پرنده
پوستت اما پوست شیر
زندون تن و رها کن
ای پرنده پر بگیر
#تقدیمی به اسی
(sm50)
بیا 200تایی شدی
(sm50)
An Affair to Remember
(sm74) عجب فیلم خوبیه چقد حالمو خوب کرد این زنه چقد شخصیت حلوایی داره
خمار و سٖردم،آری، در رگم همواره جاری کن
شـراب و آفـتـابی را کـه در بـوسیدنت داری ... (sm50)
ک...ی...ر تو روحت خادم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Finally found you ...
آخ که حس سردیه
این دیگه چه دردیه ... (sm50)
پرویز هادی پسر ماهی هست بخدا دیوثا حقش رو خوردن فیلمش رو ورزش 3 گذاشته نگاه کنی متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو شهریار خیلی خوبه ...(sm50)
Quarantine 2008 (sm27)
گه ملحد و گه دهری و کافر باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه اکثرا رو دیگه همه میشناسن (sm120) از این به بعد اونا که کمتر میشناسید رو اسم میزنم (sm120)
دنیا , شرکت کننده استیج
(sm50)
هفت شنبه های بیمار ... (sm81)
لبریز خنده با تو
لبریز شعر یغما
شال حریر آبی
تو پرسه های سرما
گاهی نگاهی از تو
گاهی خیال و رویا
بوسیدن تن عشق
تا وعده های فردا
اون لحظه رو به یاد آر
بانوی خواب و بیدار ... (sm81)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نفهمیدم چی گفتی ولی فخر فروش خودتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خیلی پیر شدم برای پرواز (sm120) قلب رو قیبول دارم قلبم اندازه یه گنجیشکه مهلبونم ولی پوست کلفت نیستم پوستم نازکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت هیچ ... (sm74)
من فقط نقی رو میشناسم (sm120) آقا همه رو بزن یه دو کلمه میخوای تایپ کنی تنبلی نکن مثلاً عباس معصومی کیجا 1 ، عباس معصومی کیجا 2 و قض علی هذا ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من کجا برم فرومش در حد موزیک باران باشه (sm176)
چرت (sm120) همون نسخه اصلیش بهتره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلاغ که رو سیاس ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه کار داری (sm2)نقل قول:
فک کردم جایگزین متن آهنگ کردی اشتباه کردم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تو کلاغی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلاغ انجمنم (sm120)نقل قول:
هیچکس تو اینستا پست گذاشته بود که میخوام تو "مجاز" از یه بیت شعر که توسط شما نوشته شده استفاده کنم و اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بیت واسش نوشتم و فرستادم :
کی واسه اجرای زنده ی بغضم
با شونه هاش بهم جواز میده؟ (sm176)
تو مگه مرغ طوفان نبودی ؟ (sm120)نخست وزیر مجمع سلطنتی (sm120)نقل قول:
اونم هستم ولی در اصل از اول کلاغ انجمن بودم (sm120)نقل قول:
اون اول بود الان دیگه سلطنتی شده خودتو جمع و جور کن نخست وزیر شدی (sm120)نقل قول:
امشب عملیات نیست ؟ (sm120) اصن کسی باقی مونده ؟ کبیری ، امید ؟ (sm120)میگم یه بار دیگه حال امید رو بگیرین (sm2)
رفتم پیج امید، ملت دارن بخاطر فحاشی عذرخواهی میکنن که(sm54)(sm2)
حالا نمیشد عذرخواهی رو بزارن واسه نفر بعدی (sm2)سراج بدبخت اونهمه فحش خورد یه نفرم ازش عذرخواهی نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشترین فحش توی صفحه امید ، سگ سبیله
(sm2)
نه ! بیشترینش مال مجتبی کیبیری هستش (sm2) البته تتلو هم زیاده (sm2)
آزادی بیان در زمان حکومت من خودنمایی میکنه (sm2)نقل قول:
نه منظورم رایج ترین فحش صفحه امید بود(sm2) که بهش سگ سبیل میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]