متولد چندی مسعودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متولد چندی مسعودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۶۸نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه موقع پخش آلبوم طرفدار، از هجوم ملت، سایت ها ترکیده بود..
چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه ؟؟ (sm74)
(sm127)نقل قول:
اینقدر دلایلش زیاده که میتونم یه کنفرانس یک ساعته در موردش برگزار کنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نتونستم جلوی خودمو بگیرم عذر میخوام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین خیانت کار به شادمهر، امیر فرشبافنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه باز به یه سری ها بر نخوره
کم کم داره سن و سالمون با این خاطره بازیا لو میره .... یادش بخیر من دموی آلبوم آدم فروش که اومد رفتم آموزشی سربازی سال 82
اون وقتا چون خیلی به سبک داخل ایرانش عادت داشتم هنوز هضم اجرای بعضی آهنگاش برام سخت بود ... بگذریم که الان دیگه هر کاری کنه متعجب نمیشم
یادش بخیر در کل
قبول دارم ولی بعد از بهداد کاموری البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]