من خودم یه دانشگاه رو درس میدم برام من میخوای کلاس بذاری (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم یه دانشگاه رو درس میدم برام من میخوای کلاس بذاری (sm2)
یستردی یستردی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی ترجمه کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخر نفروش فقط بگو با چه زبونی صحبت کنم بات حرف بزنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(فخر چند زبونه بودن (sm2))
تو آدرس توالت بلد نیستی بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمُش باش خمُش باش در این مجمع اوباش؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیگه ما شدیم اوباش؟؟ (sm98)
توالت بهونه ست این روش تدریس من مشاهده شده دو نفری هم رفتن تو یه توالت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شيد لطفا (sm2)نقل قول:
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
(sm2)
لاشی از طرف مجمع پیغام دارم که میگن عقده ای و ژستور و اوباش خودتی دیوث حالا ما هیچی نمیگیم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) باو خدايي انگار دنباله ي همن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوباش نيستيم ما
اراذليم (sm120)