گروه بعدی از بین سعید آسایش و اکس بند انتخاب میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
گروه بعدی از بین سعید آسایش و اکس بند انتخاب میشه
شادمهر معمولا کسایی را انتخاب میکنه که اولین باره اسماشون را میشنویم و پشمای هوادارانش میریزه از این اسامینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آهنگیه اهنگ سیاوش قمیشی مرهم،،هرچی شادمهر جدیدا چرت خوند و شست وبرد
یه ویدیوی جالب از سگ شادمهر در منزلش که شادمهرم حضور داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم اشکان آریا که دوست و همکار علیرضا افکاریه و تنظیم کارهایی مثل شهر حسود رو انجام داده یجورایی از شاگردای مکتب علیرضا افکاریه و مطمئنا ازش بیشتر خواهیم شنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا سیاوش:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از آهنگ "به من فکر کن" داریوش، آهنگ "مرهم" سیاوش قمیشی از آهنگ های خوب امسال بود.
موزیک ویدئوش هم خیلی قشنگ بود
آره،من دموش که اومد،کامنت گذاشتم واسش که شبیهه تنظیمای کارای افکاری و مثه تنظیمای سعید زمانی و اشکان اریاس،که بعد از چند روز دیدم نوشت کار اشکان آریاس،،جای همچین تنظیمایی تو اهنگای سیاوش خالی بود،خدا کنه همچنان همکاری کنن،،من که خیلی ملودی و همه چی رو دوس داشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من بعد از آلبوم داریوش ( تمام آلبوم ) کار سیاوش بهترین کار این چند وقت بود و خوشبختانه بزرگان موسیقی ما همچنان پرچمدارن امیدوارم شادمهرم زودتر از خواب بیدار بشه و بدونه این کارایی که پخش میکنه مناسب و برازنده ی سن و جایگاهش تو موسیقی ایران نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaMahdavian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دقیقا فضای تنظیمای سعید زمانی و اشکان آریا کاملا متناسب با ملودیهایی با سبک علیرضا افکاریه و توشبختانه ملودی سیاوشم به حدی خوب بود که این تنظیمم تونست هر چه بهتر حق مطلبو ادا کنه شاید اگه الیاس شیرزاد اینو تنظیم میکرد یه بارم نمیشد شنیدشنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار سیاوش عالی بود.(sm127) بعد از دو سه تا ملودی و تنظیم تکراری این کار وااااقعا چسبید...