توی جده عملیات انتحاری انجام دادن، انتحاریه اشتباهی رفته آدرس قبلی کنسولگری آمریکا
بعد همینجوری تو فضای خالی خودشو ترکونده. آمدیم، نبودید، ترکیدیم (sm120)
#میر انجمن
نمایش نسخه قابل چاپ
توی جده عملیات انتحاری انجام دادن، انتحاریه اشتباهی رفته آدرس قبلی کنسولگری آمریکا
بعد همینجوری تو فضای خالی خودشو ترکونده. آمدیم، نبودید، ترکیدیم (sm120)
#میر انجمن
(sm2)
(sm2)
ریدم تو سلیقه ت صابر دیوث (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . . . (sm50)
ولی توی کرمون از اینا زیاد هست !
مثله ریگ ریخته ! (sm2)
ولی چه فایده داره از بین این همه ریگ آدم نه تونه اون ریگی که دوست داره رو بر داره !؟ ( پُل اِستر - کتاب سفر در اتاق تحریر ) (sm50)
تو مو میبینی و صابر پیچش مو (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ... (sm50) و البته شخصیتا ... (sm25)
خدایا شفا بده(sm70)
تاثیرات دوای کرمانی بر این 2 جوان (sm70)
جاتون خالب رفتم ادکلن بخرم دیدم گفت 320 هزار تومن برگشتم بهش گفنم من الان روزی یه بسته سیگار میگیرم میشه چهار هزار و پونصد تومن اصلا به صرفه نیست که بخوام واسه خاطر از بین زفتم بوی سیگاری که بسته اش چهار تومنه 300 تومن خرج کنم - فروشنده چند ثانیه خیره شد بهم بعد یه لیولن آب خورد و 20 گرم عطر هم همینجوری بهم داد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جوری می تونی عکس زنِ رفیقت رو پخش کنی !؟ (sm81)
کِی بشه با زن آرمین دیوث و زنِ من ( ویدا ) بریم مهمونی سوویچ وایف ! (sm2)(sm2)(sm2)
چقدر دلم هوای خداوندگار حضرت مولانا کرد ! (sm50) برم سروقت دیوان شمس (sm50)
کرمان است و تریاکش (sm59)
غیرت در فضا پراکنده شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
همینو بگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریاک چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
چیز خوبی نیست (sm59)نقل قول:
مرسی توضیحات کاملی بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن کیست آن آن کیست آن کو سینه را غمگین کند
چون پیش او زاری کنی تلخ تو را شیرین کند
اول نماید مار کر آخر بود گنج گهر
شیرین شهی کاین تلخ را در دم نکوآیین کند
دیوی بود حورش کند ماتم بود سورش کند
وان کور مادرزاد را دانا و عالم بین کند
تاریک را روشن کند وان خار را گلشن کند
خار از کفت بیرون کشد وز گل تو را بالین کند
بهر خلیل خویشتن آتش دهد افروختن
وان آتش نمرود را اشکوفه و نسرین کند
(sm50)
من برم ادامه ی کتاب " کارلوس فوئنتس " رو به خونم تا چونم رو به آرمین و علی به باد نه دادم ! (sm155)(sm2)
مغزتو گاییدم (sm2)نقل قول:
میلاد درجه 1 چیز خوب اگه بخوای دارما ؟! کشیدنی نیست خوردنیه (sm2)(sm222)نقل قول:
منم اصولا فقط سیگار میکشم قبلا خیلی چیزا میکشیدم ولی در حال حاضر فقط نوشیدنی میل میکنم - کرمانشاه که پر از این برنامه ها - اینجا من یه رفیق ارمنی دارم فامیلاش از اونجا براش میفرستن هر وقت به دستش میرسه زنگ میزنه میرم ازش مصرف ماهانم رو میگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهره عشق هر سحر بر در ما چه میکند
دشمن جان صد قمر بر در ما چه میکند
هر که بدید از او نظر باخبرست و بیخبر
او ملکست یا بشر بر در ما چه میکند
زیر جهان زبر شده آب مرا ز سر شده
سنگ از او گهر شده بر در ما چه میکند
(sm50)
این چه ژاژست این چه کفرست و فشارنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنبهای اندر دهان خود فشار ... (sm50)
امشب یکی از آلبوم های شجریان پسر رو اینجا به صورت نوشتاری تقدیمتون میکنم (sm128)
رسول بشین آلبوم کنسرت بزرگداشت رودکی (علیرضا قربانی) رو بگیر گوش کن برات خوبه
تنهایِ تنها
غمگین و رسوا
(sm172)
تنها و بی فردا منم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد
در این بازار عطاران مرو هر سو چو بیکاران
به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد
ترازو گر نداری پس تو را زو رهزند هر کس
یکی قلبی بیاراید تو پنداری که زر دارد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
به هر دیگی که میجوشد میاور کاسه و منشین
که هر دیگی که میجوشد درون چیزی دگر دارد
بنال ای بلبل دستان ازیرا ناله مستان
میان صخره و خارا اثر دارد اثر دارد
چراغست این دل بیدار به زیر دامنش میدار
از این باد و هوا بگذر هوایش شور و شر دارد
چو تو از باد بگذشتی مقیم چشمهای گشتی
حریف همدمی گشتی که آبی بر جگر دارد
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
یه چیزی میشی به عمقِ افکارتُ به طول زندگی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دو سوی تُشَک ایستادهاند
مثل دو قهرمان آراماند
به هم نزدیک میشوند
مثل دو دوست دست میدهند
به هم نگاه میکنند
مثل دریا و ماه
عمیق
به هم نگاه میکنند
آنگاه
کُشتی آغاز میشود
خم میشوند
دست در بازوی هم
کمرگاه و
رانها
ناآرام
در هم میپیچند
وحشی و حملهور
سرانجام
آن کس به خاک میافتد
که زودتر میگوید
دوستت دارم
(sm2)نقل قول:
چطوری علیرضا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خوبم عشقم(sm42)خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقدت منتشر نشد؟
آتش عشق تو قلاووز شد
دوش دلم سوی دل افروز شد
چون به سخن داشت مرا دوش یار
چون به دم گرم جگرسوز شد
من چه زنم با دم و با مکر او
کو به دغل بر همه پیروز شد
این دل من ساده و بیمکر بود
دید دغلهاش بدآموز شد
(sm50)
دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زندهام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام
از کاسهٔ استارگان وز خون گردون فارغم
بهر گدارویان بسی من کاسهها لیسیدهام
در حبس تن غرقم به خون وز اشک چشم هر حرون
دامان خون آلود را در خاک می مالیدهام
من طرفه مرغم کز چمن با اشتهای خویشتن
بیدام و بیگیرندهای اندر قفس خیزیدهام
زیرا قفس با دوستان خوشتر ز باغ و بوستان
بهر رضای یوسفان در چاه آرامیدهام
چون کرم پیله در بلا در اطلس و خز می روی
بشنو ز کرم پیله هم کاندر قبا پوسیدهام
مانند طفلی در شکم من پرورش دارم ز خون
یک بار زاید آدمی من بارها زاییدهام
(sm1)
به شدت این شعر رو دوست دارم (sm50)
چقد اینجا میخوری خون جگر
کبوتر عصاتو بنداز و بپر... (sm172)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]