آهنگ آلاکسا رو گوش کن خیلی با احساسه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ آلاکسا رو گوش کن خیلی با احساسه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دیوث آلاکسا هستش دیگهنقل قول:
مشکلت کجاس الان دقیقا (sm2)
به شدت موافقم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاج و تختنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود اون موجودات برفی وحشتناک که تو قسمت اول دیدیم نوید 20 فصل سریال پربارو میداد نه اینکه الان داره 7 فصلی تموم میشه اونم هیچ و پوچ
عبدالمالک کیه (sm77)نقل قول:
چجوری روت میشه با اون سرعت آپلود لینک 320 آهنگ رو بخوای (sm2)نقل قول:
مگه من چی گفتم منم گفتم میشه آلاکسا دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکسا راحت تو زبون میچرخه ولی آلاکسا اینجوری نیست (sm2)
در مقایسه با داستان فوق العاده کتاب انصافا تو سریال ریدن به داستان پردازی که دلیل اصلیش کمبود بودجه هستنقل قول:
خوبه خودت داری میگی آپلود (sm70) من میخوام الان دانلود کنم سرعتمم 400 کیلوبیته (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]