دیوونه عمه نویده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهار چی داری ؟دارم میام(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوونه عمه نویده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهار چی داری ؟دارم میام(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهار حاضری داریم (sm59)
کلا حاضری دارینا!نقل قول:
دقت دارین؟
صدای هیچکی در نمیاد؟(sm70)
کلا حاضری داریم؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و دخی قراره بریم بیرون غذا بخوریم بعدشم کجا کلا حاضری داریم؟ هیچکسی هم نه صدای شوهر بنده در نیاد(sm59)
آخه هروقت که صحبت از ناهار میشه شما میگی : حاضری داریم!!!نقل قول:
به نوعی شوخی بود
جدی نگیرید
منم میام بگو یه صندلی اضافه کنن خیلی گرسنه ام(sm120)نقل قول:
پول میزم شما حساب کن چون بزرگتری گفتن (sm2)
رسیدم 01 میخوام بگم منم و این دستخط استفاده کنید از دستخطم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من از خدامه غذا نپزم ولی چه کنم که شدنی نیست(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و دخی و یه روز خوب , بیخود خودتو دعوت نکن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد رفتی معرفی کردی خودتو؟