(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین نرم افزار برا تغییر فرمت ویدیو چیه ؟
aiseesoft total video converter
(sm2)فک کن بهترین بازیکن دنیا بره زندان 29 سالگی
(sm74)
یک پشت زمین دشمن گر روی ب من آرند...(sm74)
(sm2)(sm51)
بهتر فرمت فکتوریه ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهانی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
اینجا کجاس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نام امیرِ بی گزند | جهان بینی به سبکِ چاوشی ...
...به عقیده ی نگارنده در وانفسای دوران جنگ و بعد از آن، اگر محسن چاوشی به سمتِ موسیقی نمی رفت مطمئنا یک سیاستمدارِ بسیار قوی می شد. سیاستِ او در به رخ نکشیدن صدایِ خود در مقابل دوربین و صبر و تحملِ مثال زدنی اش در تقابل با این هجمه، به اندازه ی سیاست جواد ظریف در مسئله ی هسته ای و کشاندن جزیئاتِ ریزِ آن به پایِ رسانه ها قدرتمند بود. سیاستی هوشنمدانه و باجسارت!!!!
به دلیلِ همین سیاستِ قوی و شناختِ کافی از روحیه ی چاوشی که از طریق انتقالِ احساسِ فوق العاده و شیکِ صدایِ زخمی اش نشأت می گیرد، در برابرِ معروفترین سوال دیگران که "چاوشی چرا کنسرت نمیذاره؟" فقط پوزخندی از سرِ تمسخر میزدم. همیشه برایم سوال بود که این افراد چقدر یک "انسان" را دست کم گرفته اند که توانایی هایش را در حد یک دستگاه پایین بیاورد. به هر روی "از کجا آمده ای آمدنت بهر چه بود" را هر لحظه باید از خود پرسید.
به زودی ...
نمیدونم ولی اینجا بودی هر چه بیماری و افسردگی بود از تنت در میومد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلیت هایی زیادی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مموری 16 گیگ برا گوشی گرفتم ولی میزارم داخل گوشی نمیخونه , در صورتی که با رم ریدر وصل میکنم لپ تاب میخونه
این ارور رو میده
چه قدر این آلبوم خوبه (sm50)
فرمت هم کردم فایده ای نداشت . قبلا هم یه مموری 8 گیگ داشتم اینطوری شده بود , فک کردم مشکل از مموریه رفتم این جدیده رو گرفتم
جالبه مموری 4 گیگ داداشمو میزارم داخل گوشی میخونه (sm148)(sm120)
طبق قانون اسپانیا جرم مالیاتی که حکمش کمتر از دو سال زندان باشه در واقع زندان نداره ! بلکه با پرداخت جریمه برطرف میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آستینم پُر مار است کمک کن که به پونه برسم .... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها....هم مرخصیه هم مدارکمون تکمیل نبود اومدیم ببریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدید الورود اومدی (sm120)
ما رفتیم پادگان بعد یه شب اونجا بودیم فرداش فرمانده پادگان یه سرتیپ بود اومد همه رو تقسیم کرد ما افتادیم منطقه (sm74)
با مینی بوس رفتیم اونجا .... هوا خیلی گرم بود بعد مارو فرستادن تو آشپزخانه کار کنیم .... داشتن آشپزخانه میساختن خیلی وحشتناک بود انقد گرم بود (sm25)
2 روز کار کردیم بعد 13 روز اومدیم مرخصی (sm2)(sm128)
آره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوی محسن توی اینستا به مرز 200 هزار بازدید رسید (sm50)
آخرین اسیر (sm50)
یراحی
محسن یدونش کمه اصن (sm74)
بازم آخرین اسیر (sm50)
شکنجه کن منو،چون عاشق شکستنم
خودت بکش منو،بذار جدا شم از تنم
شکنجه کن منو شهید آخرت منم
فدای عشق تو،تمام عمر بودنم
حقته شکنجه کردنم
من بی تو عاشق شکستنم
خودت نگاه کن،چرا تو دنیا،کسی که باید از عشقت بمیره منم
همین یه دنیاست برای یک عمر به پای تو نشستنم
بمون کنار من تقاصتو ازم بگیر
بمون کنار من،کنار آخرین اسیر
منو بکش ولی،برای عشقمون بمیر
فدای عشق تو تمام عمر بودنم
حقته شکنجه کردنم
من بی تو عاشق شکستنم
خودت نگاه کن،چرا تو دنیا،کسی که باید از عشقت بمیره منم
همین یه دنیاست برای یک عمر به پای تو نشستنم
(sm1)
یه شب باورامو،یجوری شکستن
که فکر کردم حتی،خدا قهره با من
حالا اشک شوقم،دارن میدرخشن
تو برگشتی تا من،خدارو ببخشم
چرا از همه آدما میگذری
که دنیارو با من تماشا کنی
تو که میتونستی برای خودت یکی بهتر از منو پیدا کنی
کجا بودی توی این همه سال درد
که من زندگی کردم این مردنو
تو پاداش صبر و سکوت منی
چرا دیر شنیدی صدای منو
باید قصمونو به دنیا بگم
به اونا که به عشق بد بین شدن
به اونا که میترسن از اعتماد
اونا که به تنهایی نفرین شدن
من از باور مرگ دارم میام
تو واسم مثل فرصت آخری
به چشمای متروک من بگو
چرا از همه آدما میگذری
که دنیارو با من تماشا کنی
تو که میتونستی برای خودت یکی بهتر از منو پیدا کنی
کجا بودی توی این همه سال درد
که من زندگی کردم این مردنو
تو پاداش صبر و سکوت منی
چرا دیر شنیدی صدای منو
(sm50)
به ..............[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]