دورم از تو
اما با تو
لحظه هارو زنده هستم
بازم از تو
پرم از تو
واسه تو رویای خستم
خوبه دیروز
با تو هر روز
از تو با خدا میخونم
تو خیالت تو حالت
باز توی کما میمونم ...(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
دورم از تو
اما با تو
لحظه هارو زنده هستم
بازم از تو
پرم از تو
واسه تو رویای خستم
خوبه دیروز
با تو هر روز
از تو با خدا میخونم
تو خیالت تو حالت
باز توی کما میمونم ...(sm172)
یدونه هم واسه من بخر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عینک آفتابی میخوام قیمت زدم از 150 شروع میشه (sm74) از کجا بیارم خو (sm172)
تاپیک شومام هست دیگه (^_-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله ;-)
فدام بشی (sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
06 کجا بود... 01!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایینتر از میدون شهید کلاهدوز (sm59)
اصلا نبود تو حس نشد ولی من انقدر که محبوب قلبها هستم هیشکی نمیتونه دوریمُ تاب بیاره (sm120)(sm2)نقل قول:
اتفاقا پادگان کافی شاپ داره (sm120) روز اولی رفتیم یه شیرموز بستنی زدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چطوری باید جبران کنم شما بفرما ما در خدمتیم (sm59)نقل قول:
الان کنار شماها شادم بیا جبران کن : )) ❤
من کجا عیال کجا (sm172) همین که خودشو ببینم واسم بهترین کادوئه (sm172)نقل قول:
اونها که خریدن تو هم بیار کادوتو پیشکش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار نهار نیستم شام چی داری ؟(sm59)
تازه تولدمم هست امروز... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]