حیف امیر گفته نرینم تو نقل ها (sm70)نقل قول:
مورتوض؟!! تورک سن قارداش؟(sm77)
نه موتوض اسم ادمین سایته
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف امیر گفته نرینم تو نقل ها (sm70)نقل قول:
مورتوض؟!! تورک سن قارداش؟(sm77)
نه موتوض اسم ادمین سایته
خب بگو من مهدکودکی ام نمیفهمم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Ahmet;769318]قادایین ییم نجه بالا(sm132)گل منن یولداش اول شهره قاتاخ(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه کی پاپی از نقل های من نقل نگیر (sm70)
تبلیغات اینجا چنده الا که کسی تبلیغ نمیده مگه کانالاشونو تبلیغ بدن(sm59)نقل قول:
مدلمه (sm2)نقل قول:
اینجا وقتی عضو میشی نوشته اگه زیر سن 13 سل هستی باید مجوز والدین بیاری فک کنم امیر غیر فعالش کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کادر تایپت اسپیکر پیدا کن بقلش هSPOILER
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر من که بهتون پیشنهاد دادم در توسعه سایت کمک کنم شما هم ماشاللا زدین ردیف جلویی دندونامو شکستین...
50 بده امیر میگیرن ولی زیر 200 نمیده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرو چند تا بی بی کدم بزن به این ادیتور تو عید ولی اون هکه پروفایلو حتمن بخر نصب کن عین فیس بوک میشه پنلا استاتوس دارو.....@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]