تو دیوث هم کمتر دستمال بکش برو گلهای قالیو بشمار تو چه به حرفهای بزرگان(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دیوث هم کمتر دستمال بکش برو گلهای قالیو بشمار تو چه به حرفهای بزرگان(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جربزه من بیشتر از ده تا مرده بچه جون , در ضمن یه آذری میتونه از پس یه آذری بر بیاد (sm2)
بچه سرتق شنیدی؟ حکایت همین رسوله(sm2)نقل قول:
دیوث هرروز از خودش عکس میگیره ...... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی تو؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)خوب معلومه سن من در مقابل سن تو 69 سالته بچه به حساب میاد فسیل(sm2)
این حرف در مورد تو صدق نمیکنه مامی(sm120)
میدونم که منو نمیگی منظورت اون رسول گلنار الدنگه(sm120)نقل قول:
چون من دوماد شیرینتر از جانت هستم(sm128)
تو چرا چونت میسوزه دیوث(sm2)نقل قول:
گفتم په چرا هر روز عکس میفرسته واسه مامی تا رضایتشو جلب کنه .... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم دختر مامی ماشاالله هزار ماشالله خواستگار زیاد داره (sm70) همین جور مث مور و ملخ از درو و دیوار میان تو دیگه آسایشی نمونده براش طفلک چقدرم هی با چماغ بزنه تو سرشون ! (sm39) (sm2)
مگه حالا از رو میرن ...از در میکنی بیرون از پنجره میان تو (sm30) (sm30)(sm2) هر کی ندونه از در خونه اینا رد بشه فک میکنه دارن غذا نزری میدن (sm2) (sm51) (sm51)
راستی مامی جون دیدی چقدر ازت تعریف کردم (sm2)راستش من تو خواب عاشق شدم(sm2) منو دریاب ! (sm51) از هر انگشتم هنر میباره به جان رسول (sm2)(sm51)
کدوم یگانی؟ (sm58)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]